Libnet.ro
UNICEF

20:45

Peste un milion de contracte de munca suspendate si incetate de la debutul starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Peste un milion de contracte de munca suspendate si incetate de la debutul starii de urgenta

Numarul cumulat al contractelor de munca suspendate si incetate inregistrate de la introducerea starii de urgenta a depasit un milion, potrivit cifrelor publicate joi de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. continuă pe Adevărul

Ministerul Muncii: Peste 600.000 de contracte de munca suspendate sau incetate

Ministerul Muncii anunta ca numarul contractelor de munca suspendate si incetate se ridica la peste 600. 000, majoritatea fiind in industria prelucratoare, hoteluri si restaurante sau comert cu ridicata.

Contracte de munca suspendate si incetate: 1 milion

Numarul cumulat al contractelor de munca suspendate si incetate inregistrate de la introducerea star.

Aproape 1 milion de contracte de munca au incetat sau au fost suspendate. Cele mai afectate sectoare

Ministerul Muncii, condus de Violeta Alexandru, a transmis ca la Inspectia Muncii au fost inregistrate aproape 800. 000 de contracte individuale de munca suspendate. De asemenea, peste 155. 500 de astfel de contracte.

Criza coronavirus in Romania. O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale informeaza opinia publica cu privire la situatia contractelor de munca suspendate in perioada starii de urgenta.

Ministerul Muncii: Aproape jumatate de milion de contracte de munca suspendate

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a transmis datele referitoare la situatia contractelor de munca suspendate somaj tehnic), inregistrate la Inspectia Muncii. Potrivit celor mai recente date luni, 30.

VIOLETA ALEXANDRU: in acest moment sunt 800.000 de contracte de munca suspendate si aproape 100.000 de contracte incheiate

In acest moment sunt 800. 000 de contracte individuale de munca suspendate si aproape 100. 000 de contracte incheiate, dar nu am semnale ca toate acestea sunt incheiate in forme abuzive, a declarat, miercuri seara, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul muncii afirma ca in acest moment exista 500.000 de contracte de munca suspendate

O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate in prezent, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a adaugat ca statul este pregatit pentru acoperirea indemnizatiei de somaj tehnic pentru un milion de persoane.

Ministerul Muncii: Numarul contractelor de munca suspendate a ajuns la 1 aprilie la 795.291

Numarul contractelor individuale de munca suspendate a ajuns la 1 aprilie la 795. 291, iar cel al contractelor incetate la 155. 675, a anuntat, miercuri, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), scire Agerpres.

Violeta Alexandru: 500.000 de contracte de munca sunt suspendate. Ne asteptam la dublu. Vom face verificari dupa criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni, la Digi24, ca in prezent 500. 000 de contracte de munca sunt suspendate, dar oficialii se asteapta la un numar dublu. in ce priveste verificarea corectitudinii declaratiilor, ministrul a spus ca acestea vor fi facute dupa criza.

CORONAVIRUS |Ministrul Muncii: Avem 500.000 de contracte de munca suspendate. Noi ne-am pregatit pentru dublu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat ca Guvernul s-a pregatit pentru un milion de contracte individuale de munca suspendate. Violeta Alexandru a adaugat ca sunt pregatiti cu o estimare de 4 mili.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )