Libnet.ro
UNICEF

21:45

Preturile carburantilor scad din ianuarie 2020. A fost promulgata legea care elimina supra-acciza

Antena3 Antena3,
Preturile carburantilor scad din ianuarie 2020. A fost promulgata legea care elimina supra-acciza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, prin care sunt eliminate supra-acciza la carburanti si supra-impozitarea contractelor part-time de la 1 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Moldova a semnat acordul de livrare si tranzit de gaze naturale din 1 ianuarie 2020

SRL Operatorul Sistemului de Transport gaze al Ucrainei, SRL Moldovatransgaz si SA Moldovagaz au semnat Acordul tripartit de operare pentru toate punctele de interconectare 1072; sistemelor de transport ale Republicii Moldova si Ucraina Alexeevka, Grebeniky, Causeni, Ananyiv, Limanskoe). Acesta va asigura livrarile si tranzitul de gaze naturale incepand cu 1 ianuarie 2020, transmite IPN.

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time, eliminate. Legea a fost promulgata de presedintele Iohannis Cu cat va scadea pretul unui plin de benzina

Legea care prevede eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor de munca part-time a fost promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Actul normativ, initiat de PNL, a fost adoptat de catre deputati la inceputul lunii decembrie. Aceasta reducere in privinta carburantilor va insemna ca acciza in Romania va fi mai mica decat minimul impus la nivel european.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Fecioarele sunt pline de succes, Varsatorii fac noi descoperiri

Iata horoscop lunar IANUARIE 2020. In orice an nou, luna ianuarie are o importanta mare pentru trasarea directiei intregului an. Ianuarie inseamna un nou inceput, momentul din an in care am dat o fila si avem in fata o pagina noua, alba, pe care putem scrie ceva total nou. Ianuarie 2020 nu este un nou inceput oarecare pentru ca este startul unui nou deceniu si unei noi ere astrologice. Cu adevarat, avem in fata o luna ianuarie care nu este ca nicio alta luna !.

HOROSCOP DRAGOSTE IANUARIE 2020. Gemenii au parte de multa dragoste, Balantele isi intalnesc jumatatea

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste IANUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna ianuarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

Prognoza meteo pentru ianuarie 2020. Anuntul neasteptat al meteorologilor pentru prima luna a anului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in prima luna din anul 2020 temperaturile vor avea valori mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada. O masa de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei si, chiar daca se vor mai semnala ninsori, acestea nu vor fi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru ianuarie 2020 Valul .

HOROSCOPUL saptamanii 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020: Noul an aduce schimbari pentru toate zodiile

Saptamana 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020 aduce schimbari pe toate planurile pentru zodii.

HOROSCOP IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea o luna plina de ghinion

Luna ianuarie 2020 aduce ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine in aceasta perioada.

HOROSCOP pentru saptamana 30 decembrie 2019 5 ianuarie 2020. Racii trebuie sa-si faca ordine in viata, Fecioarele au o saptamana optimista

Iata horoscopul saptamanal 30 decembrie 2019 5 ianuarie 2020; aceasta este marea saptamana in care trecem de la vechi la nou, de la 2019 la 2020, de la un an la altul, de la un deceniu la altul, de la o era astrologica la urmatoarea.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici.Racii vor avea parte de noroc, Taurii dau lovitura

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020.

HOROSCOP dragoste IANUARIE 2020: Schimbari mari in toate relatiile de iubire - SAGETATORII stralucesc mai tare ca niciodata

Luna ianuarie 2020 aduce schimbari importante in vietile sentimentale ale tututor zodiilor. Iata ce ti s-a pregatit si tie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )