Libnet.ro
UNICEF

12:31

Sedinta de Guvern. Orban: Pregatim un act normativ pentru a acorda credite pentru companiile mari

Adevărul Adevărul,
Sedinta de Guvern. Orban: Pregatim un act normativ pentru a acorda credite pentru companiile mari

Guvernul Orban se reuneste joi in sedinta, pe ordinea de zi fiind o serie de proiecte printre care un ajutor pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Peste 32.000 de firme au aplicat pe platforma IMM Invest. Florin Citu, ministrul de Finante: Saptamana viitoare vom avea primele contracte semnate Guvernul Orban pregateste produse similare pentru companiile mari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern de joi, ca liberalii pregatesc un act normativ pentru a acorda catre companiile mari produse similare cu IMM Invest, platforma in care, potrivit.

Gabriela Firea: Daca Guvernul nu ia masuri, PSD va adopta un act normativ care va permite parintilor sa ramana acasa cu copiii pana la redeschiderea scolilor si gradinitelor

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat miercuri ca, in cazul in care Guvernul PNL nu va lua masuri, social-democratii vor adopta in Parlament un act normativ care sa permita parintilor sa ramana acasa, alaturi de copii,.

VIDEO Guvernul pregateste un ajutor pentru marii investitori pe modelul celui pentru IMM-uri

Premierul Ludovic Orban a declarat joi la inceputul sedintei de Guvern ca marile companii trebuie sa beneficieze de o forma de garantare a creditelor pe modelul celui pentru IMM-uri. Am stabilit ca pe langa formele de sprijin pentru IMM-uri, pregatim un act normativ pentru a acorda produse similare catre companiile mari, a spus Orban. Florin Citu a intervenit prin sistemul de videoconferinta si a anuntat ca saptamana viitoare proiectul va fi aprobat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )