Libnet.ro
UNICEF

09:15

Supraacciza la carburanti a fost eliminata, la fel si supraimpozitarea contractelor part-time

Adevărul Adevărul,
Supraacciza la carburanti a fost eliminata, la fel si supraimpozitarea contractelor part-time

Plenul Camerei Deputatilor a dat miercuri vot favorabil proiectului de lege care vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, dupa ce comisia pentru Buget a adoptat marti raport favorabil in acest sens. continuă pe Adevărul

VOT FINAL LA CAMERA DEPUTATILOR: Supraacciza la carburanti a fost eliminata

Supraacciza la carburanti a fost eliminata miercuri, prin votul deputatilor, legea in acest sens urmand sa fie tirmisa la promulgare.

Supraacciza la carburanti afost eliminata. Cat ar putea costa un plin de benzina sau motorina de la 1 ianuarie 2020

Supraacciza la carburanti afost eliminata in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce, marti,comisia de buget-finantea dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 .

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate- vot final

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat proiectul de lege initiat de PNL privind eliminarea supraaccizei la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. Initiatorii legii spun ca prin eliminarea supraaccizei, pretul carburantilor la pompa va scadea, iar prin eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time, se repara o nedreptate. PSD, aflat acum in opozitie, spune ca aceste masuri nu rezolva nimic, va creste munca la gri, iar carburantii nu se vor ieftini. in plus, se vor pierde circa 4,5 miliarde lei la bugetul statului. Proiectul a trecut cu 280 voturi pentru, un vot contra si o abtinere.

Robert Sighiartau: O prima victorie. Supraaccciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a anuntat marti, pe Facebook, ca in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. Acestea mai trebuie sa treaca si de votul final in plenul Camerei, insa Sighiartau subliniaza ca sigur vom fi victoriosi si acolo.

Cat de mult s-a schimbat fiul Vioricai Dancila, dupa ce fosta sefa PSD a fost eliminata FOTO

Viorica Dancila are un singur copil, pe Victor, pe care l-a adoptat chiar la foarte scurt timp dupa ce acesta s-a nascut. Victor Florin Dancila are acum 29 de ani si activeaza intr-una din insitutiile de stat. Dar se pare ca viata sa nu a fost deloc usoara, cu atat mai mult cu cat 2019 .

inca o dezamagire pentru Ianis Hagi. Genk a fost eliminata din Cupa Belgiei

KRC Genk, cu romanul Ianis Hagi pe banca de rezerve, a fost eliminata din Cupa Belgiei la fotbal de .

Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor de munca part-time - eliminate de Comisia de buget

Deputatii din Comisia de buget au aprobat, marti, in unanimitate, eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor de munca part-time.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )