Libnet.ro
UNICEF

22:47

Site-ul ANAF a picat, cu doar cateva zile inainte de data limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Adevărul Adevărul,
Site-ul ANAF a picat, cu doar cateva zile inainte de data limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) nu functioneaza sau functioneaza foarte greu, desi in cateva zile contribuabilii au termen limita pentru depunerea Declaratiei Unice. continuă pe Adevărul

Site-ul ANAF are probleme. Contribuabilii nu pot accesa Spatiul Privat Virtual cu 7 zile inainte de termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Site-ul ANAF are probleme si nici serviciul telefonic de asistenta a contribuabililor nu functioneaza. Contribuabilii care aveau nevoie sa intre in Spatiul Privat Virtual sau sa se inregistreze in vederea completarii Declaratiei Unice au fost.

S-a casatorit cu cel pe care il iubea, dar soarta nu a iertat-o.Ce a patitfemeiala cateva zile de la nunta

Samantha Smith, in varsta de 42 de ani, s-a casatorit cu cel pe care iliubea chiar inainte de a muri de cancer. Samantha era foarte slabita si de abia a putut ajunge sa spuna Da la altar sotului.

CARNAGIU iN IASI! Al doilea ACCIDENT CUMPLIT in decurs de doar cateva ore. A fost activat CODUL ROSU de interventie

Un al doilea accident cumplit a avut loc, marti, la Iasi. Si de aceasta data a fost activat CODUL ROSU. in jurul pranzului, un autoturism a intrat in coliziune cu un autocar in care erau 14 persoane, care a.

Legea exploatarilor offshore, modificata de PSD cu cateva ore inainte de vot, a fost adoptata in Camera Deputatilor

Legea offshore, modificata cu cateva ore inainte de adoptare cu amendamente importante legate de fiscalitate in ceea ce priveste productia de gaze din Marea Neagra, a fost adoptata luni seara in Camera.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )