Libnet.ro
UNICEF

13:30

ASF incaseaza contributii mai mici, pe perioada starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
ASF incaseaza contributii mai mici, pe perioada starii de urgenta

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis scaderea cu 25% a tuturor contributiilor datorate de catre entitatile reglementate, pe perioada instituirii starii de urgenta generate de raspandirea COVID-19. continuă pe Adevărul

Scrisoare deschisa catre Ministrul Culturii: artisti si compozitori solicita ca posturile de radio si televiziune sa difuzeze mai multe productii muzicale romanesti pe perioada starii de urgenta

Posturile de radio si tv romanesti sa difuzeze productii muzicale care sa includa cel putin contributia unui autor roman intr-o proportie de minimum 50% din totalul de muzica difuzata zilnic pe perioada starii de urgenta este doar una dintre cerintele unui grup de artisti si compozitori care i-au adresat o scrisoare deschisa ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, in contextul masurilor luate de prevenire a Covid-19.

Un nou proiect de lege marca PSD - operatorii economici pot beneficia de amanarea platii chiriei pe perioada starii de urgenta

PSD a depus marti, la Parlament o initiativa legislativa care prevede ca operatorii economici dar si persoanele juridice a caror activitate a fost intrerupta de catre autoritatile publice in perioada starii de urgenta pot beneficia de scutire de la plata chiriei. Social democratii au depus in decurs de o saptamana cinci proiecte de lege care prevad printre altele plafonarea preturilor la alimente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sau modificarea OUG privind somajul tehnic.

FACIAS lanseaza Ghidul contractelor de munca pe perioada Starii de Urgenta, realizat de avocatul Costel Gilca

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta realizarea unui ghid al relatiilor de munca, in perioada starii de urgenta.

Proiect: Se suspenda obligativitatea cardului de sanatate in perioada starii de urgenta. Medicii de familie pot acorda consultatii la distanta si trimite retete prin e-mail

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a elaborat un proiect de act normativ prin care se suspenda obligativitatea cardului de sanatate in perioada starii de urgenta, iar medicii de familie pot acorda consultatii la distanta si trimite retete.

Toate parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei, inchise pe perioada starii de urgenta (VIDEO)

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei sunt inchise pe perioada starii de urgenta, incepand de duminica. Primaria Sectorului 4 a luat aceasta decizie atat pentru implementarea exigente.

Batranii singuri, cautati de Primarie pentru a fi sprijiniti in perioada starii de urgenta

Primaria Municipiului Calarasi ii indeamna pe cetateni sa anunte Directia de Asistenta Sociala daca au cunostinta despre batrani fara ajutor.

PSD cere aplicarea unor scutiri de la plata chiriei, pe perioada starii de urgenta din cauza COVID-19 (proiect de lege)

PSD vrea scutirea de la plata chiriei a operatorilor economici si a profesionistilor a caror activitate a fost intrerupta din cauza pandemiei de coronavirus. in acest sens, social-democratii au depus, marti, la.

PFA vor beneficia de o indemnizatie fixa pe perioada starii de urgenta

Persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale sau familiale care si-au intrerupt activ.

CNAS, reglementari privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate pe perioada starii de urgenta

CNAS a venit cu o serie de reglementari privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate pe perioada starii de urgenta.

Despre urgenta Starii de Urgenta

Este probabil ca multe din pozitionarile si contestarile referitoare la ce si cum sa faca ori care sa fie rezultatul emiterii si mai ales al Starii de urgenta uita tocmai Scopul masurii. Acesta nu are in vedere ca Armata sau Ministerul de Interne sa rezolve situatia, ci ca aceste componente ale instrumentului militar de putere sa asigure atmosfera necesara pentru ca autoritatile si institutiile civile sa-si poata face treaba.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )