Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus COVID-19: Patronii IMM au cerut Guvernului amanarea platii unor taxe

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus COVID-19: Patronii IMM au cerut Guvernului amanarea platii unor taxe

Intreprinderile mici si mijlocii ar putea sa beneficieze de o amanare pentru plata contributiilor datorate bugetului, a spus Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, dupa prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus COVID-19). continuă pe Hotnews

Ce masuri vrea Guvernul sa ia pentru mediul de afaceri: amanarea platii contributiilor, imprumuturi cu dobanda zero

Florin Jianu, presedintele Consiliului National pentru intreprinderi Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), a declarat miercuri ca a discutat cu Guvernul masuri de sprijinire a mediului de afaceri, in contextul epidemiei de coronavirus, precum scheme de ajutor de stat, imprumuturi de la stat cu dobanda zero sau amanarea platilor contributiilor.

Pro Romania propune amanarea platii ratelor bancare

Pro Romania continua seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO Romania vor propune modificari legislative in sensul amanarii platii ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

Patronii IMM din Romania cer modificarea Codului muncii, pentru a preveni raspandirea coronavirusului COVID 19

Patronii de firme mici si mijlocii din Romania reuniti in Consiliul National al IMM-urilor solicita luni statului sa modifice Codul muncii pentru a flexibiliza mai mult procedurile care permit lucrul de acasa si munca temporara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )