Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cristian Paun (ASE): 6 motive pentru care Pilonul 1 este nesustenabil si 10 masuri pentru a nu risca falimentul national

Hotnews Hotnews,
 Cristian Paun (ASE): 6 motive pentru care Pilonul 1 este nesustenabil si 10 masuri pentru a nu risca falimentul national

Blocul National Sindical greseste cand arata ca nu este de acord cu majorarea contributiilor la Pilonul 2 de pensii, reiese din declaratiile lui Cristian Paun, profesor la Academia de Studii Economice ASE) si consilier onorific al premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, Pilonul 1 este tot mai nesustenabil. De asemenea, el a dat si 10 masuri care ar trebui aplicate de urgenta pentru a nu risca falimentul national. continuă pe Hotnews

VIDEO Filmul in care Isus este prezentat ca gay trebuie interzis pe Netflix, a decis instanta din Brazilia

Un judecator din Brazilia a decis ca Netflix trebuie sa opreasca difuzarea filmului The First Temptation of Christ in care Isus este descris ca fiind homosexual, scrie BBc News. Filmul a generat un val de indignare printre crestinii din Brazilia. Nu mai putin de 2 milioane de oameni au semnat o petitie prin care cereau interzicerea filmului, in timp ce sediul companiei producatoare a fost atacat cu cocktailuri Molotov.

LUDOVIC ORBAN: Termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Basescu, despre anticipate: E greu de inteles motivul pentru care fortezi instabilitate

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu intelege motivul pentru care s-ar declansa alegeri.

Teodor Melescanu, despre conflictul din Orientul Mijlociu: Nu cred ca pentru moment Romania este expusa

Fostul ministru de externe Teodor Melescanu a declarat miercuri ca este nevoie de o pozitie unitara a UE in privinta conflictului SUA-Iran, astfel incat conflictul desfasurat acum pe teritoriul Irakului sa nu extinda si in alte tari.

Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brasov si-a ucis un prieten: Totul a pornit de la un telefon mobil

Un caz cutremurator a avut loc luni noaptea in Brasov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru ca si-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sarit in apararea victimei, l-ar fi ranit grav.

Compania de Drumuri nu a raspuns la solicitarile de clarificari ale ofertantilor - motivul pentru care numeroase licitatii pentru autostrazi zac blocate sau suspendate

Un lot din autostrada Sibiu - Pitesti, doua tronsoane din Autostrada Transilvania, tunelurile de pe Lugoj - Deva, doua loturi din drumul expres Craiova - Pitesti, Drumul expres Braila - Galati, autostrada de centura Nord Bucuresti A0), dublarea Centurii Capitalei intre DN2 si A2 - toate sunt licitatii care sunt blocate sau suspendate pentru ca reprezentantii Companiei de Autostrazi nu ar fi raspuns la solicitarile de clarificari depuse de catre potentialii ofertanti. Unele dintre licitatii au adunat intarzieri uriase - proceduri de achizitie lansate inca din 2017 si care nici pana acum, practic, nu au fost atribuite.

Targovistean condamnat la 37 de zile de inchisoare! Care a fost infractiunea pentru care a primit o asemenea pedeapsa

Marturia mincinoasa te poate baga la inchisoare. A simtit asta pe pielea lui, un barbat din Targoviste, care a fost trimis la Penitenciarul Margineni. Mandatul de executare a pedepse privative de libertate a fost pus in aplicare de politistii din Targoviste.

Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran. Motivul pentru care pilotul a luat aceasta decizie

O aeronava Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt Teheran s-a intors din drum, joi, dupa doar o ora de zbor. Reprezentantii companiei aeriene au anuntat ca masura a fost luata din precautie, pe fondul nesigurantei in spatiul aerian al aeroportului din capitala Iranului. Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran .

Digi 24: Motivul pentru care erau atat de multi canadieni in avionul ucrainean prabusit in Iran. Cine erau victimele

Pasagerii avionului ucrainean prabusit in Iran erau predominant cetateni iranieni si canadieni. in total, sapte tari isi plang mortii. Mai mult de atat, multi dintre cei care au pierit sperau sa construiasca un viitor mai bun pentru toata lumea, ei fiind oameni de stiinta, studenti, profesori si medici.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )