Libnet.ro
UNICEF

05:00

Declaratia unica 2020: Termen limita pana pe 25 mai

Hotnews Hotnews,
 Declaratia unica 2020: Termen limita pana pe 25 mai

Termenul de depunere a declaratiei unice este 25 mai, informeaza ANAF, intr-un comunicat. Formularul se utilizeaza atat pentru declararea impozitului pe veniturile realizate si a contributiilor sociale datorate pentru anul 2019, cat si pentru estimarea obligatiilor datorate pentru anul 2020. continuă pe Hotnews

DECLARATIA UNICA 2020: Anunt de ultim moment de la ANAF!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF)a anuntatluni intr-un comunicat ca termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate.

ANAF: Declaratia unica se depune pana in 25 mai

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, luni, ca termenul de depunere a Declaratiei unice este 25 mai 2020. Declaratia poate fi depusa si online, dar si pe hartie.

Declaratie unica 2020. ANAF a anuntat ce au de facut contribuabilii

Termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice este 25 mai 2020, a anuntat, luni, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Precizari ANAF privind Declaratia Unica. Care este termenul limita, modalitatea de depunere si cine trebuie sa o completeze

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a facut luni contribuabililor privind termenul limita de depunere a Declaratiei Unice, cat si a modalitatilor de depunere a acesteia.

Cum arata Dacia Sandero cu cele mai noi dotari pentru anul 2020. Ajunge si pana la 200 kmora

Noile dotari pentru Dacia Sandero arata ca poate atinge si 200 de kilometri pe ora. Modificarile au fost facute publice pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Cum arata Dacia Sandero cu cele mai noi dotari pentru anul 2020 Sezonul 2020 aduce noi modificari la iubita masina Dacia Sandero. Pe pagina de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )