Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Liviu Dragnea a ordonat NATIONALIZAREA pensiilor private (FOTO)

B1 B1,
Florin Citu: Liviu Dragnea a ordonat NATIONALIZAREA pensiilor private (FOTO)

Liviu Dragnea a ordonat aprobarea, pentru saptamana de dupa alegeri, a unei ordonante care garanteaza desfiintarea administratorilor privati de pensii si trecerea contributiilor in grija statului, a precizat. continuă pe B1

Continua seria de amanari sau se va hotari soarta lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta? Luni sunt noi termene si la inalta Curte, si la Curtea Constitutionala

Instanta suprema si Curtea Constitutionala vor anunta luni daca iau, in sfarsit, o decizie, sau continua seria de amanari in privinta dosarului lui Liviu Dragnea, respectiv in privinta sesizarii facute de Florin Iordache, una cu implicatii directe asupra procesului liderului PSD.

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Liviu Dragnea: Sper sa castigam alegerile. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca au cum, ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, lanseaza un scenariu-soc. Dragnea spune ca a auzit un zvon ca alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate. Dar spune ca nu crede in el. Eu sper sa castigam alegerile,.

Liviu Dragnea: Am refuzat sa platesc si un leu prejudiciu. De ce sa platesc, daca sunt nevinovat?

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, referitor la sentinta pe care o asteapta luni in dosarul angajarilor ilegale, ca a refuzat sa plateasca o parte din prejudiciu, deoarece nu este vinovat. Totodata, Dragnea spune ca sunt presiuni mari asupra completului de judecatori.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

LIVIU DRAGNEA: Programul 'Prima casa ' devine 'O familie-o casa '

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra in vigoare.

LIVIU DRAGNEA: Programul 'Prima casa ' devine 'O familie-o casa '

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra in vigoare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )