Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu isi indeplinesc companiile din Romania obligatiile catre Fondul pentru Mediu

Adevărul Adevărul,
De ce nu isi indeplinesc companiile din Romania obligatiile catre Fondul pentru Mediu

Identificarea tuturor contributiilor fiscale catre Administratia Fondului pentru Mediu AFM) reprezinta in continuare o problema majora in randul companiilor, desi prevederile privind aceste taxe si contributii sunt in vigoare inca din anul 2005, conform unui sondaj EY Romania derulat in luna iunie 2019. continuă pe Adevărul

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Toti salariatii sunt vizati. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania

Magistratii au luat o hotarare importanta pentru toti salariatii. Este obligatoriu pentru toti cei aflati in aceasta situatie. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania? Ce se intampla cu contractele de munca din Romania inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ) a hotarat ca in contractele de munca nu pot fi incluse daune fixe .

Vor disparea 600.000 de locuri de munca din Romania. in ce domenii se va intampla asta

Peste 600. 000 de locuri de munca vor disparea din Romania din cauza automatizarii si noilor tehnologii, potrivit unui raport recent lansat. Vor disparea 600. 000 de locuri de munca din domenii pe care Romania se axeaza Investigatia specialistilor arata ca peste 600. 000 de locuri de munca vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in .

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

ASA vor arata ILIESCU, DRAGNEA, IOHANNIS, BASESCU, dar si alti CELEBRI POLITICIENI din Romania, peste ZECI DE ANI! Cu siguranta, NU ii vei recunoaste (FOTO)

Ei sunt printre cei mai celebri politicieni din Romania! Toata tara ii cunoaste, dar v-ati gandit cum o sa arate ei peste zeci de ani? CITESTE SITRAGEDIE iN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMA A ANULAT.

Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Banca Nationala Romana BNR) a lansat un raport cu cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut. Cum deosebesti banii falsi. Infractorii falsifica euro, dolari sau lire sterline,.

Un rival Revolut cauta manager care sa ii dezvolte prezenta pe piata din Romania

FinTech-ul Monese cauta un Market Development Lead care sa ii creasca baza de clienti din Romania, piata pe care are deja utilizatori ce folosesc aplicatia de mobile banking.

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

Stirile ProTV: Peste 600.000 de locuri de munca vor disparea din Romania. Domeniile cele mai afectate

Peste 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in urmatorii 10 ani. Asta arata un raport lansat recent.

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )