Libnet.ro
UNICEF

20:30

Politistul bun si politistul rau. Care e de fapt miza scandalului cu banii din Pilonul II? De ce toata aceasta tevatura?

Hotnews Hotnews,
 Politistul bun si politistul rau. Care e de fapt miza scandalului cu banii din Pilonul II? De ce toata aceasta tevatura?

Anul 2018 ar fi cel de-al 11 an de la lansarea Pilonului 2 de pensii. Nu e prima oara cand se pune in discutie soarta pensiilor administrate privat- colegul meu Adrian Vasilache a aratat aici acest lucru. Doar ca acum discutiile par mai serioase ca oricand. E drept, si nevoia de bani e mai mare ca oricand. in aceasta prima faza a jocului, asistam la tehnica politistului rau si a celui bun. Mai intai ni se livreaza vestea proasta privind anularea contributiilor la Pilonul 2 incepand din iulie, dupa care vine politistul bun sa ne spuna ca nici vorba, ca e numai un zvon bazat pe neintelegeri semantice. Dar, la urma urmei, de ce toata aceasta tevatura? De ce ar vrea sa ia coalitia de stanga banii mei si ai unora dintre dumneavoastra? La ce le-ar fi bune toate acele miliarde? Sa incercam sa schitam un raspuns. continuă pe Hotnews

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4463 seconds )