Libnet.ro
UNICEF

10:46

Pretul petrolului a crescut marti cu 7%

Hotnews Hotnews,
 Pretul petrolului a crescut marti cu 7%

Cotatiile petrolului si-au revenit, marti, inregistrand o crestere cu 7%, dupa ce luni au consemnat cea mai mare scadere din ultimii 30 de ani, scrie Reuters, citat de Mediafax. Cresterea cotatiilor s-a produs dupa ce Donald Trump a anuntat ca va lua masuri menite sa sprijine economia. Luni seara, presedintele american a spus ca are in vedere implementarea unor masuri de amploare, care sa ajute economia sa faca fata epidemiei de coronavirus. Acesta a mai declarat ca va discuta cu congresmenii republicani posibilitatea scaderii contributiilor salariale. continuă pe Hotnews

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

Panica la Bursa. Pretul petrolului s-a prabusit!

Momente extrem de tensionate la Bursa din New York. Tranzactiile au fost suspendate pentru cateva minunte dupa ce pretul petrolului s-a prabusit ca urmare a deciziei Arabiei Saudite de a-si creste productia.

Pretul petrolului a scazut cu 25% intr-o singura noapte

Pretul petrolului a suferit o scadere istorica in noaptea de duminca spre luni dupa ce Arabia Saudita a socat piata lansand un razboi al pretului cu Rusia, care pana nu de mult a fost partenerul sau, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Pretul petrolului a avut cea mai slaba zi din ultimii 11 ani

Pretul petrolului s-a prabusit cu peste 9% pana la cel mai scazut nivel in aproape trei ani vineri, deoarece marile tari producatoare nu au fost de acord cu reduceri de aprovizionare care vizeaza colapsul cererii globale cauzate de focarul de coronavirus, conform CNN.

ştiri din Economie

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )