Libnet.ro
UNICEF

12:45

PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii contributiilor sociale si a utilitatilor pentru romani si companii

Adevărul Adevărul,
PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii contributiilor sociale si a utilitatilor pentru romani si companii

PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca depun un proiect de lege care include o serie de facilitati fiscale, amanare si reesalonare de plati acordate companiilor si angajatilor acestora. Printre masuri, se propune amanarea platilor la utilitati atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. continuă pe Adevărul

PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni

PSD, ALDE si Pro Romania au depus, luni, la Parlament, un proiect de lege care prevede o serie de facilitati fiscale pentru persoane fizice si companii, intre care amanarea platii contributiilor sociale aferente salariilor, esalonarea acestor plati si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni.

FOTO Liderii PSD, ALDE si Pro Romania au ignorat recomandarile autoritatilor pentru raspandirea coronavirus. Toti trei criticau masurile ca fiind prea blande

Liderul PSD Marcel Ciolacu, presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, presedintele Pro Romania si mai multi parlamentari au ignorat luni recomandarea autoritatilor privind evitarea raspandirii coronavirus. Concret, acestia nu au respectat recomandarea de a evita formarea unui grup mai mare de trei persoane, in contextul in care cei trei lideri l-au criticat pe ministrul de Interme Marcel Vela ca nu a luat masuri mai stricte.

Tariceanu sustine ca PSD, ALDE si Pro Romania vor anunta masuri pentru a ajuta economia romaneasca

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii PSD, Marcel Ciolacu, si Pro Romania, Victor Ponta, pentru a stabili un set de masuri economice care vor fi promovate in Parlament pentru a ajuta economia romaneasca si a mentine locurile de munca.

Leoreanu (PNL): PSD si Pro Romania au un singur drept pe timp de criza: sa taca! Guvernul face tot ce e omeneste posibil ca Romania sa depaseasca aceasta perioada

Liderii social-democrati au tupeul nemarginit de a critica modul in care Guvernul Orban gestioneaza criza noului coronavirus. Singura politica pe care ar trebui sa o promoveze PSD in aceste zile ar trebui sa fie tacerea, insa lipsa de bun-simt a devenit sinonim cu PSD in ultimii ani, timp in care Romania a fost tinuta in captivitate, sustine vicepresdintele PNL Laurentiu Leoreanu.

PSD doreste amanarea platii ratelor bancare

Reprezentantii PSD au depus, ieri, in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligatiilor de plata catre banci in ceea ce priveste creditele si dobanzile aferente. Masura este valabila atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice si se va aplica tuturor creditelor bancare contractate pana la data de 19 martie 2020, inclusiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )