Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scutiri de taxe in pandemie pentru curieri si angajati din supermarket

Adevărul Adevărul,
Scutiri de taxe in pandemie pentru curieri si angajati din supermarket

Guvernul a adoptat in sedinta de joi un document care permite exceptarea de la plata contributiilor sociale si de sanatate in cazul primelor si bonusurilor primite de catre angajatii care in perioada starii de urgenta au lucrat in contact direct cu populatia in anumite sectoare economice, precum cele de distributie sau vanzare a alimentelor, retele comerciale si curierat. continuă pe Adevărul

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemie

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus, potrivit grupului parinte International Consolidated Airlines Group IAG), care mai detine operatorii aerieni Iberia, Aer Lingus si Vueling.

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: 2.000 de angajati din birourile inspectoratelor generale sau judetene vor ajuta colegii din teren

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca 2. 000 de angajati din birouri - de la inspectorate generale sau inspectorate judetene - au fost coborati in operativ pentru a ajuta politistii din strada.

Contractele a 40.000 de angajati din Sanatate au fost suspendate, in plina epidemie de coronavirus. Printre ei se afla si cadre medicale. in top sunt clinici private, dar si spitale de stat

Aproape 8. 500 de operatori de spitale si clinici private, institutii de stat din domeniul sanatatii si cabinete medicale si stomatologice au suspendat contractele a circa 40. 000 de angajati, reprezentand 10,5%.

Contractele a 40.000 de angajati din Sanatate au fost suspendate, in plina epidemie de coronavirus. Printre ei se afla si cadre medicale. in top sunt clinici private, dar si spitale de stat (VIDEO)

Aproape 8. 500 de operatori de spitale si clinici private, institutii de stat din domeniul sanatatii si cabinete medicale si stomatologice au suspendat contractele a circa 40. 000 de angajati, reprezentand 10,5%.

TripAdvisor concediaza 900 de angajati, din cauza crizei coronavirus COVID-19

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de calatorie din lume, se vede si ea nevoita sa faca disponibilizari de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

VIDEO Ionel Danca: Instituim un mecanism de sprijin atat al industriei mass-media, cat si al jurnalistilor Google va oferi gratuit servicii pentru promovarea informatiilor din surse credibile

Guvernul a introdus in sedinta de joi, pe ordinea de zi suplimentara, un proiect de OUG privind organizarea si desfasurarea unor campanii de informare publica in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea COVID-19, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Acesta a explicat ca este vorba de un mecanism de sprijin atat al industriei mass-media, cat si al jurnalistilor din Romania, fara de care informarea populatiei in acest context n. r. pandemia de coronavirus) nu ar fi posibila.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )