Libnet.ro
UNICEF

22:45

10 sfaturi pentru a primi mai usor despagubiri de la compania aeriana, in cazul intarzierii sau anularii zborului

Adevărul Adevărul,
10 sfaturi pentru a primi mai usor despagubiri de la compania aeriana, in cazul intarzierii sau anularii zborului

Curtea Europeana de Conturi ofera 10 sfaturi care pot imbunatati experienta de calatorie a oricarei persoane, in cazul perturbarii calatoriei acesteia. continuă pe Adevărul

Locuri de munca in UE. Tarile in care emigrantii isi gasesc cel mai usor un job

Peste 3,5 milioane de romani traiesc in strainatate, potrivit statisticilor furnizate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica. Peste 620. 000 dintre ei au plecat din 2015 pana in 2017 jumatate sunt tineri de 20 si 34 de ani), conform.

Austria vrea sa isi majoreze mai usor participatia la companiile la care este actionar

Guvernul Austriei intentioneaza sa reformeze organismul care gestioneaza participatiile statului la o serie de mari companii, in ideea de a putea sa isi majoreze mai usor aceste participatii, a declarat ministrul de Finante, Hartwig Loeger, transmite Reuters, potrivit Agerpres. in prezent, holdingul de stat oBIB detine 31,5% din actiunile grupului petrolier OMV, actionarul majoritar de la OMV Petrom, 52,9% din actiunile Austrian Post si o participatie de 28,4% din actiunile Telekom Austria.

Antreprenor si investitor IT: O mare problema a antreprenorului romn si 3 sfaturi pentru fondatorii de startup-uri

Antreprenorii din Romania se confrunta cu o problema pe care o avea si mediul antreprenorial din Suedia in anii '90 si care mai poate fi intalnita pe alocuri si azi printre oamenii de afaceri suedezi, explica Nicklas Bergman, antreperenor, tech investor si vizionar al domeniului tehnologiei. Trei sfaturi pe care le da celor care vor sa lanseze un startup.

Numai de bine. Sfaturi pentru o strategie de succes in social media

Vrem mai multi oameni care sa ne urmareasca pe instagram, like-uri in plus pe facebook, iar dacaavem si canal de youtube, cu siguranta ne dorim un numar mai mare de abonati. De aceea, ctitim articole,.

VESTE BOMBA pentru romani: GUVERNUL a anuntat oficial cine va primi mai multi bani si cui i se va taia pensia! Vezi daca esti pe lista

Salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, iarodata cu 1 ianuarie va ajunge la 2. 080 si 2. 350 pentru cei cu studii superioare, a spus ministrul Muncii. Nu este niciun blocaj, noi am avut.

Anunt oficial! Credinciosii vor ajunge mai usor la Athosul romanesc

Drumul catre Athosul romanesc, asa cum i se mai spune manastirii Frasinei, va intra, peste cateva zile, in reabilitare cu fonduri guvernamentale, a declarat, marti, presedintele Consiliului Judetean CJ).

China face apel la cooperare globala pentru internet ,,mai corect si mai echitabil

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a cerut miercuri o cooperare globala pentru dezvoltarea internetului, pentru ca acesta sa devena mai corect si echitabila pe masura ce Beijingul incearca sa isi consolideze rolul global in modelarea web-ului, relateaza Reuters.

PREZENTARE Next Gen ATP Finals: Rampa de lansare pentru cei mai buni tineri jucatori de tenis - Video Review, coaching prin casca si port-prosoape, printre inovatiile turneului

Marti debuteaza turneul Next Gen, dedicat noii generatii de jucatori de tenis. Proiectul, aflat la a doua editie, va aduna la startul sau opt jucatori impartiti in doua grupe. Pe langa promovarea tinerilor jucatori, competitia din Milano este cunoscuta pentru inovatiile si schimbarile majore pe care le propune.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )