Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aplicatia prin care vei putea accesa conturile la toate bancile

Adevărul Adevărul,
Aplicatia prin care vei putea accesa conturile la toate bancile

O mare banca din Romania lanseaza primul agregator de conturi oferit pe piata bancara din tara noastra, prin care clientii vor putea accesa, intr-un singur loc, conturile la toate bancile la care sunt clienti. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu: Astept cu interes momentul in care voi putea sa studiez dosarul. Toate actiunile acestea au un anumit scop (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca asteapta cu inters momentul in care asi va putea studia dosarul de 17. 000 de pagini si a sugerat ca toate aceste actiuni au un anumit scop.

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale a trecut de Camera Deputatilor. A fost adoptata prin procedura tacita

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860. 000 de euro Casei Regale de la bugetul statului, in fiecare an, a trecut de Camera Deputatilor fara sa fie votata si dezbatuta. Legea a fost adoptata prin.

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar nu functioneaza

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii. Defectiunea a survenit in urma unei avarii de natura tehnica, potrivit.

Firea, fata n fata cu Dragnea la sedinta conducerii PSD: mi dau singura demisia daca se gaseste o singura fraza prin care am afectat imaginea partidului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, marti, inainte de intalnirea cu liderul PSD, in sedinta Biroului Permanent National al partidului. intrebata de jurnalisti daca nu se teme ca va fi exclusa din partid, Firea a spus ca isi da singura demisia daca va fi gasita o singura fraza a sa care sa demonstreze ca ar fi adus prejudicii de imagine PSD. Eu am facut afirmatii legate de stilul de conducere al domnului Dragnea, a spus Gabriela Firea.

Dragnea vorbeste despre obsesiile lui Iohannis si prezinta o noua valiza prin care arata ca presedintele minte

Presedintele Iohannis vorbeste despre penali care s-au cocotat in varful statului, dar, de fapt, el este cel care s-a cocotat, fiind urmarit penal in mai multe dosare, dar nu si-a dat demisia, a afirmat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )