Libnet.ro
UNICEF

18:45

CCR a admis sesizarea lui Iohannis. Modificarile aduse la legea Curtii de Conturi au fost adoptate cu depasirea termenului constitutional

Adevărul Adevărul,
CCR a admis sesizarea lui Iohannis. Modificarile aduse la legea Curtii de Conturi au fost adoptate cu depasirea termenului constitutional

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile aduse la legea Curtii de Conturi, hotarand ca a fost depasit termenul constitutional de adoptare. continuă pe Adevărul

CCR a admis sesizarea lui Iohannis privind modificarile aduse Legii Curtii de Conturi. Legea, neconstitutionala n ansamblul sau

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, informeaza Agerpres.

CCR ii da dreptate lui Iohannis: Modificarile aduse Legii Curtii de Conturi, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi. Iohannis sustinea ca aceasta lege a fost ad.

CCR a admis sesizarile lui Iohannis asupra modificarilor pe Legea Curtii de Conturi si pe Legea privind Statutul alesilor locali

Judecatorii CCR au admis, marti, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de.

CCR a admis partial sesizarea lui Iohannis asupra modificarii Legii privind Statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarile aduse Legii privind Statutul alesilor locali. Potrivit unui comunicat al CCR,.

Ambasadorul Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse la legile justitiei, in Romania, sunt un motiv de preocupare pentru mai multi ambasadori acreditati la Bucuresti. Afirmatia a fost facuta de Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, care.

Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) in Romania, Hans Klemm, a declarat luni, la Hunedoara, ca a fost preocupat, alaturi de alti 11 ambasadori, de modificarile aduse legilor justitiei in tara noastra,.

Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea lui Iohannis asupra modificarii Legii privind Statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a admis marti partial obiectia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii privind Statutul alesilor locali, care argumenteaza ca schimbarile introduc noi sanctiuni pentru consilierii locali si judeteni, prevazute in alta lege, cea referitoare la conflictul de interese, scrie Mediafax.

Toader, despre modificarile aduse de OUG: Creste vechimea pentru a putea accede la DIICOT si DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata modificarile pe care Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Dancila le va aduce Legilor Justitiei. Principalele modificari vizeaza amanarea intrarii in vigoare a pensionarii anticipate a magistratilor, cresterea cerintelor de vechime la DNA si DIICOT si o noua atributie a ministrului Justitiei de a sesiza Inspectia Judiciara in cazul abterilor procurorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )