Libnet.ro
UNICEF

06:30

DOCUMENT UPDATE Guvernul a adoptat joi proiectul prin care statul se mprumuta de la copii

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT UPDATE Guvernul a adoptat joi proiectul prin care statul se mprumuta de la copii

Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi, de la Alba Iulia, s-a aflat un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care Trezoreria va deschide conturi tuturor copiilor din Romania. Proiectul adoptat spune ca in acele conturi parintii vor putea depune bani. Programul guvernamental se numeste gROwth - contul individual de economii Junior Centenar. UPDATE Vezi care este urgenta, potrivit Guvernului. continuă pe Hotnews

Unda verde pentru proiectul PSD prin care interventia fara autorizatie asupra monumentelor istorice nu mai este infractiune. Nicusor Dan: S-a dezincriminat si continuarea constructiei dupa decizia de oprire a lucrarilor

Comisia de administratie din Camera Deputatilor a adoptat marti un raport de admitere pentru proiectul PSD prin care se elimina din Legea constructiilor prevederea potrivit careia realizarea de lucrari de constructii sau consolidare fara autorizatie asupra monumentelor istorice este infractiune, pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la un an sau cu amenda. in plus, prin amendamentele adoptate marti, constructorii care continua lucrarile dupa ce Inspectoratul de stat in constructii le interzice acest lucru nu mai comit infractiune si vor fi sanctionati doar cu amenda, a sustinut deputatul Nicusor Dan.

Guvernul infiinteaza o noua firma de stat, prin care Ministerul Agriculturii va vinde cereale, seminte, furaje si tutun

In sedinta solemna de la Alba Iulia de astazi, Guvernul va adopta o hotarare prin care infiinteaza o noua firma de Stat, numita Societatea Nationala Casa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA S. A, potrivit ordinii de zi a Executivului.

Trucul prin care dezaburesti si dezgheti geamul masinii foarte repede

Cand vine iarna, aburirea geamurilor reprezinta o mare problema pentru conducatorii auto, fiind o problema extrem de frustranta. O mare parte din soferi se confrunta cu aburirea geamuriloratunci cand vor sa plece la drum, pe timpul iernii. Nu sunt foarte multe solutii folositoare in astfel de solutii, astfel ca vei avea ceva de lucru daca vrei [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )