Libnet.ro
UNICEF

10:45

ING Bank: Sumele incasate in plus din conturile clientilor au fost rambursate pana la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
ING Bank: Sumele incasate in plus din conturile clientilor au fost rambursate pana la ora 21.00

ING Bank a transmis luni seara ca pana la ora 21. 00 a rambursat clientilor sumele incasate in plus din conturi dupa dublarea unor tranzactii realizate cu cardul, ca urmare a unui incident operational. continuă pe Adevărul

ING Bank: Sumele incasate in plus din conturile clientilor au fost rambursate

ING Bank a transmis luni seara ca pana la ora 21. 00 a rambursat clientilor sumele incasate in plus din conturi dupa dublarea unor tranzactii realizate cu cardul, ca urmare a unui incident.

Tranzactii cu probleme la ING Bank. Cand vor fi restituite sumele pierdute de clienti dupa dublarea platilor

Mai multi clientii ai ING Bank Romanias-au plans ca au avut probleme cu platile facute in weekend. Reprezentantii bancii sustin ca a fost o problema doar la procesarea unor tranzactii, iar.

Tranzactiile dublate realizate cu cardul ING, remediate

ING Bank a transmis, ieri seara, ca pana la orele 21. 00, a rambursat clientilor sumele incasate in plus din conturi, dupa dublarea unor tranzactii realizate cu cardul, ca urmare a unui incident operational.

Tranzactii cu probleme la ING Bank: clientii se plang ca le-au fost dublate platile efectuate in weekend si pe parcursul zilei de astazi

Clientii ING raporteaza dublarea platilor electronice efectuate in weekend si pe parcursul zilei de astazi, fie ca a fost vorba de o simpla plata cu cardul la POS sau de o tranzactie efectuata prin Home039;Bank.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )