Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nereguli depistate de Curtea de Conturi: Zeci de proiecte care nu s-au mai finalizat, cumparate de Guvern pe milioane de lei (VIDEO)

B1 B1,
Nereguli depistate de Curtea de Conturi: Zeci de proiecte care nu s-au mai finalizat, cumparate de Guvern pe milioane de lei (VIDEO)

Sume imense cheltuite pentru proiecte care nu s-au mai finalizat iar datele au fost tinute ascunse. Asta a descoperit Curtea de Conturi la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Aici banii s-au. continuă pe B1

Ce nereguli a gasit Curtea de Conturi la BNR

Verificarile efectuate de Curtea de Conturi asupra operatiunilor Bancii Nationale a Romaniei au scos la iveala cateva nereguli, printre care si modificarea in 2016, fara explicatii, a soldurilor unor conturi fata de situatiile financiare ale anului 2015.

Prejudiciu de aproape 2,7 milioane de lei la primariile din Salaj. Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

24 de primarii din Salaj, Consiliul Judetean, doua societati comerciale din subordinea municipalitatii si o alta din subordinea administratiei judetene au intrat in vizorul auditorilor Curtii de Conturi, care au verificat modul in care acestea au gestionat banul public in cursul anului 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )