Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nereguli a gasit Curtea de Conturi la BNR

Adevărul Adevărul,
Ce nereguli a gasit Curtea de Conturi la BNR

Verificarile efectuate de Curtea de Conturi asupra operatiunilor Bancii Nationale a Romaniei au scos la iveala cateva nereguli, printre care si modificarea in 2016, fara explicatii, a soldurilor unor conturi fata de situatiile financiare ale anului 2015. continuă pe Adevărul

Ce nereguli a gasit Curtea de Conturi la BNR

Verificarile efectuate de Curtea de Conturi asupra operatiunilor Bancii Nationale a Romaniei au scos la iveala cateva nereguli, printre care si modificarea in 2016, fara explicatii, a soldurilor unor co.

Prejudiciu de aproape 2,7 milioane de lei la primariile din Salaj. Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

24 de primarii din Salaj, Consiliul Judetean, doua societati comerciale din subordinea municipalitatii si o alta din subordinea administratiei judetene au intrat in vizorul auditorilor Curtii de Conturi, care au verificat modul in care acestea au gestionat banul public in cursul anului 2017.

Ionut Misa si Nicolae Stan, pusi la zid de Curtea de Conturi, pentru neplata la termen a unui contract al ANAF

Verificarile efectuate de Curtea de Conturi asupra activitatii ANAF, pe vremea cand presedinte era Bogdan Nicolae Stan, iar ministrul de Finante era Ionut Misa, au scos la iveala o serie de nereguli, printre care si neplata la termen a unui contract incheiat de ANAF pentru realizarea Ghidului de imbunatatire a colectarii creantelor bugetare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )