Libnet.ro
UNICEF

09:00

SONDAJ Ati depune bani pentru copii ntr-un cont al statului?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ati depune bani pentru copii ntr-un cont al statului?

Guvernul doreste sa lanseze un program guvernmental prin care Trezoreria Statului sa deschida conturi copiilor, unde parintii sa depuna bani. Statul va contribui cu 600 de lei anual, daca in cont s-au depus intr-un an mai mult de 1. 200 de lei. Suma va putea fi retrasa doar dupa ce copilul a implinit 18 ani, insemnand ca banii reprezinta un imprumut acordat statului. Sondaj HotNews. ro: Ati depune bani pentru copii intr-un cont al statului, in conditiile de mai sus?. continuă pe Hotnews

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse.

Trebuie sa avem grija de bani pentru deplasarile obligatorii

Majorarea bugetului Senatului de anul acesta pentru deplasarile externe se datoreaza pregatirii preluarii presedintiei Consiliului UE, a declarat astazi senatorul UDMR Tanczos Barna, el precizand ca se impune cheltuirea cu grija a sumelor alocate, bani care trebuie sa ajunga pana la mijlocul lunii decembrie pentru toate deplasarile care sunt obligatorii si necesare.

Senatorii raman fara bani pentru deplasari

Senatorii au cheltuit in acest an aproape doua milioane de lei pe deplasarile externe, dublu fata de anul trecut, astfel incat au epuizat bugetul pentru acest an. Conducerea Senatului a decis sa taie din cheltuieli, astfel ca nu mai aproba toate vizitele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )