Libnet.ro
UNICEF

08:00

Statul a dat ajutoare sociale pentru persoane care nu se incadrau in prevederile legale, in 2017. Unii aveau venituri din dividende si masini cu o vechime de pana in 10 ani (raport al Curtii de Conturi)

Hotnews Hotnews,
 Statul a dat ajutoare sociale pentru persoane care nu se incadrau in prevederile legale, in 2017. Unii aveau venituri din dividende si masini cu o vechime de pana in 10 ani (raport al Curtii de Conturi)

La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) au fost identificate plati efectuate fara respectarea cadrului legal aplicabil pentru tipurile de beneficii de asistenta sociala auditate, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2017. Astfel, au fost acordate alocatii pentru sustinerea familiei, venit minim garantat etc. unor persoane care aveau bani din dividende si bunuri nedeclarate cu o vechime mai mica de 10 ani. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: RABLA 2019. Schimbare uriasa pentru cei care vor sa obtina tichetul REMAT

Vesti bune si nu prea pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua. Programele Rabla si Rabla Plus 2019 ar putea incepe pe 5 aprilie, potrivit primelor informatii oferite luni, la Craiova, de ministrul Mediului.

Compania Nationala de Investitii a dat unda verde pentru construirea unui stadion de 90 de milioane de lei, in orasul natal al lui Valcov

Slatina, orasul condus de Darius Valcov pe vremea cand era primar, va avea un nou stadion ultramodern, de 10. 000 de locuri, guvernul alocand 90 de milioane de lei 19 milioane euro) pentru constructie, potrivit Gazetei Sportului. Compania Nationala de Investitii a aprobat construirea unui stadion modern pe locul vechiului 1 mai.

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru cei care protesteaza astazi, de la ora 15.00, pentru autostrazi: Sunt alaturi de ei. Si eu

Preseditele Klaus Iohannis le-a transmis celor care vor intrerupe astazi activitatea pentru 15 minute, de la ora 15. 00, la initiativa suceveanului Stefan Mandachi, ca este alaturi de ei. Sute de firme si mii de oameni din toate colturile tarii au anuntat ca sustin protestul pentru construirea de autostrazi si isi vor suspenda astazi activitatea timp de 15 minute, de la ora 15.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )