Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statul a deschis un cont comun de economii pentru toti copiii, nu conturi individuale. Cum va functiona sistemul

Adevărul Adevărul,
Statul a deschis un cont comun de economii pentru toti copiii, nu conturi individuale. Cum va functiona sistemul

Guvernul se va impumuta, incepand din acest an, de la copiii din Romania, momindu-i pe parinti sa economiseasca bani pentru acestia intr-un cont deschis la Trezorerie. continuă pe Adevărul

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

Stirile ProTV: Toti copiii romni au de acum un cont de economii la stat. Ce trebuie sa stie parintii nainte de a depune bani

Din aceasta luna, toti parintii din Romania pot sa imprumute indirect statul prin intermediul unui cont de economii pentru copil.

Guvernul a deschis automat conturi de economii pe numele fiecarui minor din Romania

Guvernul a deschis, incepand cu 1 ianuarie 2019, conturi de economii pentru fiecare minor din Romania, in care parintii pot depune bani pentru a beneficia de prima de la stat si de o dobanda anuala de 3%. Este vorba despre circa 4,17 milioane de conturi deschise la Trezorerie, in numele tuturor copiilor din Romania.

BVB Aprecieri de peste doua procente pentru toti indicii BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat o evolutie pozitiva in sedinta de tranzactionare de vineri, toti cei noua indici ai bursei locale incheind ziua pe plus, cu aprecieri de peste doua procente, in conditiile in care rulajul inregistrat in ultima sedinta de saptamana trecuta a fost de 43,88 milioane de lei, in apropierea rulajului mediu zilnic consemnat anul trecut, de 46 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )