Libnet.ro
UNICEF

00:06

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Bancile de retail din Franta au un model invechit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Bancile de retail din Franta au un model invechit

Bancile de retail franceze vor trebui sa isi reduca semnificativ costurile ca sa poata compensa scaderea veniturilor lor, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta Alvarez and Marsal, care mentioneaza ca actuala criza generata de pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra unora dintre cei mai mari creditori din Europa. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Bancile de retail din Franta au un model invechit

Bancile de retail franceze vor trebui sa isi reduca semnificativ costurile ca sa poata compensa scaderea veniturilor lor, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta Alvarez and Marsal, care mentioneaza ca actuala criza generata de pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra unora dintre cei mai mari creditori din Europa.

Ianis Hagi a primit elogii din Franta. Ce au remarcat jurnalistii

Ianis Hagi i-a impresionat pe jurnalistii francezi, care l-au urmarit cu atentie de cand a fost transferat in Scotia. Fiul lui Gica Hagi afost trecut pe o lista cu cinci jucatori de urmarit din campionatul Scotiei, de catre francezii de laUrban Fusions. Iahis Hagi i-a impresionat pe jurnalistii din Franta Jurnalistii francezi noteaza ca Ianis .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )