Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirusul la nivelul educatiei din tara noastra (P)

Antena3 Antena3,
Coronavirusul la nivelul educatiei din tara noastra (P)

Multe domenii au fost afectate de aparitia noului coronavirus, invatamantul fiind si el afectat intr-o proportie destul de mare. continuă pe Antena3

ZIUA NATIONALA A ITALIEI Companiile italiene - active in toate sectoarele din tara noastra

Reporter: Cum caracterizati relatiile economice dintre Romania si Italia?.

Iohannis, mesaj de Ziua Romanilor de Pretutindeni: E nevoie de toti, din tara si strainatate, pentru a construi Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de aici si de acolo, din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea.

in asteptarea turistilor, Grecia va efectua saptamana viitoare teste pe baza de anticorpi pe 16 insule. De asemenea, intreg personalul medical din tara va fi testat

Autoritatile din domeniul sanatatii elene vor efectua teste pe baza de anticorpi pe 16 insule saptamana viitoare, a declarat marti seful Organizatiei Nationale de Sanatate Publica EODY) Panagiotis Arkoumaneas, pentru postul de radio Praktoreio FM, scrie Kahimerini. gr. Insulele grecesti sunt esentiale in reluarea fara probleme a sezonului turistic, a mai spus Arkoumaneas, iar testele vor ajuta la stabilirea nevoilor de infrastructura sanitara ale insulelor inainte de redeschiderea turistilor din 15 iunie. Pana acum, laboratoarele mobile de sanatate au colectat probe de pe insulele Milos, Sifnos, Folegandros si Kimolos, urmand sa fie testat intregul complex insular Cyclades, care include destinatii populare de vacanta, precum Mykonos si Santorini.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )