Libnet.ro
UNICEF

13:45

De doua ori mai rau decat in 2008. Christine Lagarde: Economia zonei euro va scadea cu pana la 12% in acest an

Adevărul Adevărul,
De doua ori mai rau decat in 2008. Christine Lagarde: Economia zonei euro va scadea cu pana la 12% in acest an

Economia zonei euro va inregistra probabil o scadere intre 8 si 12% in acest an, deoarece oprirea brusca a activitatii cauzata de coronavirus va declansa o recesiune de doua ori mai adanca decat dupa criza financiara din 2008, a avertizat presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, scrie Financial Times. continuă pe Adevărul

FITCH RATINGS: Criza mondiala din acest an va fi de peste doua ori mai severa decat cea din 2009

PIB-ul global va scadea cu 4,6% in 2020 * in zona euro, declinul economic va fi de 8,2%, iar in SUA - de 5,6% * PIB-ul lumii nu va atinge nivelul pre-criza mai devreme de mijlocul lui 2022 in SUA si mult mai tarziu in Europa Declinul economic generat in lume de criza coronavirusului continua sa se extinda si sa se adanceasca, potrivit agentiei de evaluare Fitch Ratings, care a taiat din nou estimarile referitoare la PIB-ul mondial in 2020, subliniind insa ca scaderea activitatii economice globale este aproape de pragul de jos, deja, si exista unele semne de stabilizare.

Cum vor creste cheltuielile cu pensiile in urmatorii ani. Romania, majorari de trei ori mai mari decat media europeana

Guvernul afirma, in Programul de convergenta 2020, ca majorarea cheltuielilor cu pensiile pune presiune pe datoria publica si afecteaza finantele publice.

Ce stim pana acum despre coronavirus: Poti sa te infectezi de doua ori? Cat timp sunt contagiosi bolnavii de Covid-19?

Este inca neclar daca te poti infecta de doua ori cu noul coronavirus. O intrebare esentiala este daca anticorpii produsi de organism in urma unei infectii cu coronavirus ofera un anumit nivel de imunitate si, daca da, cat timp, scrie publicatia The Guardian, care prezinta raspunsurile mai multor specialisti la intrebari cheie despre boala COVID-19. Studiile anterioare asupra coronavirusului normal au aratat ca oamenii se pot reinfecta la un an de la infectia oficiala, dar pana in prezent nu a fost raportat niciun caz definitiv de reinfectie cu noul coronavirus.

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Berceni: Directia de Asistenta Sociala acuza DSP ca nu a testat rezidentii si personalul, desi are obligatia sa ii testeze de doua ori pe luna

Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti anunta ca va face plangere penala impotriva Directiei de Sanatate Publica din Capitala din cauza ca, desi la Centrul Rezidential de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Dependente Berceni au fost depistati pozitiv cu coronavirus 47 de rezidenti si 28 de angajati, DSP Bucuresti a declarat ca nu are posibilitatea sa testeze persoanele din centru. Potrivit prevederilor legale, DSP are obligatia sa testeze angajatii centrului de doua ori pe luna, iar rezidentii trebuie testati la aparitia simptomelor sau a unui caz de infectare cu virusul. Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate - rezidenti si angajati.

CORONAVIRUS |Secretarul de stat Horatiu Moldovan: Este greu de spus daca ce e mai rau a trecut A lua masuri de-a valma ar produce confuzie, iar intr-o epidemie asta inseamna cresterea imediata a deceselor si a complicatiilor cu 20% (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, sustine ca este greu de spus ca ce a fost mai rau a trecut, cu referire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Asta pentru ca ne.

Un sofer teribilist, care a intrat cu masina pe o plaja din Olimp, a fost pedepsit mai repede decat se astepta

Un sofer care a intrat cu masina pe plaja din Olimp si-a primit rasplata mai devreme decat se astepta. Bolidul sau de lux a ramas impotmolit in nisip, iar soferul s-a chinuit indelung pentru a-si scoate masina de pe plaja.

Suspiciuni de inselatorie. Suprafetele declarate calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate in toamna

In unele judete, suprafetele declarate de fermieri drept calamitate de seceta sunt mai mari decat cele insamantate in toamna, a acuzat, luni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

SUA vor avea un vaccin mai bun si mai repede decat China, sustine un expert american

Statele Unite ale Americii SUA) vor avea un vaccin mai bun decat China si o il vor crea mult mai repede, sustine Scott Gottlieb, fostul comisar al Administratiei americane pentru medicamente si alimente,.

Telefonul mai scump decat iPhone 11 Pro si Samsung S20 Ultra: ce face noul Sony

Nu sunt sigur daca iPhone X este de vina pentru faptul ca telefoanele de top au ajuns sa depaseasca 1000 de dolari, dar cel mai nou terminal de top de la Sony are un pret exorbitant. Desi.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )