Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

easyJet renunta la 30% din angajati si isi reduce flota de avioane

Hotnews Hotnews,
 easyJet renunta la 30% din angajati si isi reduce flota de avioane

Operatorul aerian low-cost easyJet a anuntat joi ca intentioneaza sa concedieze pana la 30% din forta sa de munca, sau 4. 500 de angajati, si sa-si reduca flota de avioane, pentru a se adapta noilor conditii, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. continuă pe Hotnews

EasyJet renunta la 30% din angajati si isi reduce flota de avioane

Operatorul aerian low-cost easyJet a anuntat azi ca intentioneaza sa concedieze pana la 30% din forta sa de munca, sau 4. 500 de angajati, si sa-si reduca flota de avioane.

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea probleme respiratorii cronice

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea cel putin 6 luni probleme respiratorii cornice. Este noul scenariu ingrijorator care vine de la Societatea Italiana de Pneumologie si vizeaza inclusiv pacientii tineri.

Preotii voodoo din Haiti isi pregatesc templele pentru a primi pacienti bolnavi de COVID-19

Liderii voodoo din Haiti le-au cerut preotilor sa caute un remediu secret pentru noul coronavirus si sa pregateasca mai multe camere de initiere in temple pentru a primi pacienti, scrie NBC News, citat de Mediafax. in Haiti, cea mai saraca tara din America, serviciile de asistenta medicala moderne sunt rare si prea scumpe pentru majoritatea populatiei. De aceea, cei mai multi locuitori apeleaza la remediile din plante si practicile ritualice ale preotilor houngan sau ale preoteselor mambo, practicanti de voodoo, pentru a se vindeca. Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in Haiti, in ultimele doua saptamani numarul cazurilor a crescut de aproape cinci ori si a ajuns la 865. intre timp, in randul populatiei practicante de voodoo se vorbeste despre o febra misterioasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )