Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul pregateste deblocarea investitiilor la Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Guvernul pregateste deblocarea investitiilor la Marea Neagra

Ministerul Economiei si Energiei a elaborat un proiect de modificare a legii offshore, care va debloca investitiile de la Marea Neagra, a declarat secretarul de stat Niculae Havrilet, in cadrul conferintei Profit Energy. forum - Energia post-Coronavirus. continuă pe Adevărul

Gazele din Marea Neagra: Legea offshore va fi modificata imediat dupa alegerile parlamentare Romania intra in competitie cu Turcia si Ucraina

Producatorii de gaze din Marea Neagra au primit promisiunea din partea autoritatilor ca Legea Offshore va fi modificata dupa alegerile parlamentare. De ce abia atunci? Din cauza unor dispute politice, modificarile ar putea fi intelese gresit, motiv pentru care este nevoie de consens din partea partidelor, considera Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Exista deja un draft convenit cu investitorii interesati de gazele din Marea Neagra. intre timpp creste competitia din partea altor tari in Marea Neagra.

OMV: Este nevoie de companii cu buzunare adanci pentru a extrage gaze din Marea Neagra

Marea Neagra are potentialul de a deveni un jucator important pe piata europeana a gazelor, insa este nevoie de companii cu buzunare adanci pentru a extrage gazele, avand in vedere riscul ridicat si necesarul mare de investitii, a declarat, marti, Peter Zeilinger, senior vicepresedinte pentru explorare, productie si dezvoltare in cadrul OMV, compania-mama a OMV Petrom.

THR-Marea Neagra va distribui dividende de 10,37 milioane lei

Randament brut de 13,7% Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO), societate controlata de SIF Transilvania SIF3), va distribuie dividende de 10,37 milioane de lei, din suma inregistrata in contul alte rezerve, aflata in sold la finele anului trecut, in urma votului de ieri a actionarilor companiei in acest sens, se arata in raportul societatii turistice remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Marea Neagra a devenit un arc de instabilitate, avertizeaza ministrul de Externe, Bogdan Aurescu

Marea Neagra face parte dintr-un arc de instabilitate plasat in estul Europei, a avertizat ministr.

INCDM organizeaza o expeditie pentru evaluarea stocurilor de melci rapana din Marea Neagra

Biologii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina INCDM) Grigore Antipa, din Constanta, au lansat programul national de evaluare si determinare calitati si cantitatii stocurilor de melci rapana Rapana venosa), finantat de Comisia Generala pentru Pescuit din Marea Mediterana GFCM) prin proiectul european BlackSea4Fish, informeaza un comunicat de presa al institutiei remis Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )