Libnet.ro
UNICEF

11:30

Locuri de munca pentru romanii intorsi in tara din cauza pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Locuri de munca pentru romanii intorsi in tara din cauza pandemiei de coronavirus

Romanii care s-au intors in tara din cauza epidemiei de coronavirus se pot angaja in constructii, acolo unde deficitul de forta de munca ajunge la 500. 000 de persoane, informeaza un comunicat al Asociatiei Romane a Constructorilor de Autostrazi ARCA). continuă pe Antena3

Visul american, reinventat in Romania de un cuplu blocat in tara din cauza pandemiei

Lumea s-a oprit in loc pentru doi americani, surprinsi de pandemia de coronavirus in Romania. Acestia pornisera intr-o calatorie in jurul pamantului. Erau in Breaza in momentul in care au aflat ca zborurile sunt suspendate si trebuie sa isi amane calatoriile. Spun insa ca Romania le-a oferit ceea ce nu au gasit in tara tuturor posibilitatilor.

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

Romance duse la munca in vie in Italia, cu avionul privat, din cauza pandemiei si a unor politisti ungari

Un viticultor italian din oraselul Termeno, in provincia Bolzano nord), celebra pentru vinul ei alb, Martin Foradori Hofstatter, a inchiriat un avion de mici dimensiuni pentru a aduce din Romania o echipa de femei care lucreaza pentru el de ani de zile, din cauza pandemiei covid-19, relateaza AFP.

Veste buna pentru romanii care calatoresc in tara: Tarom a facut acum anuntul

Daca obisnuiesti sa te deplasezi intre orasele mari din Romania, Tarom vine cu o veste buna. A sporit zborurile in Bucuresti si Cluj, respectiv Bucuresti si Timisoara. Deja de cateva.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani bolocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

MAE: Au fost repatriati 620 de romani blocati in Franta, Olanda si Spania din cauza restrictiilor privind transportul aerian, impuse in contextul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in cursul zilei de duminica, 31 mai, a fost facilitata revenirea in tara a 620 de romani, care, din diferite motive nu si-au mai putut prelungi sederea.

Partidul lui Ponta propune venitul minim vital pentru romanii afectati de coronacriza, dupa modelul Spaniei

Pro Romania propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei, potrivit unui comunicat de presa al partidului.

Carantina obligatorie pentru romanii care intra in Ungaria. Tranzitarea tarii se poate face fara restrictii

Ungaria mentine restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, astfel incat persoanele care sosesc din cele doua state si doresc sa ramana pe teritoriul tarii vor fi nevoite sa intre timp de 14.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )