Libnet.ro
UNICEF

16:30

Problemele cu care se confrunta mediul economic din cauza pandemiei de coronavirus. O companie care intra in insolventa afecteaza negativ mai multi furnizori

Antena3 Antena3,
Problemele cu care se confrunta mediul economic din cauza pandemiei de coronavirus. O companie care intra in insolventa afecteaza negativ mai multi furnizori

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza grav mediul economic actual, spune Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si service director la Coface Romania. continuă pe Antena3

Editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

Trei mari festivaluri programate in vara - Untold, Neversea si Electric Castle - au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus si a restrictiilor impuse, au anuntat marti organizatorii acestora.

Visul american, reinventat in Romania de un cuplu blocat in tara din cauza pandemiei

Lumea s-a oprit in loc pentru doi americani, surprinsi de pandemia de coronavirus in Romania. Acestia pornisera intr-o calatorie in jurul pamantului. Erau in Breaza in momentul in care au aflat ca zborurile sunt suspendate si trebuie sa isi amane calatoriile. Spun insa ca Romania le-a oferit ceea ce nu au gasit in tara tuturor posibilitatilor.

CFR repune in circulatie trenurile suspendate din cauza pandemiei

CFR Calatori anunta ca va repune in circulatie, in perioada urmatoare, mai multe trenuri suspendate .

Locuri de munca pentru romanii intorsi in tara din cauza pandemiei de coronavirus

Romanii care s-au intors in tara din cauza epidemiei de coronavirus se pot angaja in constructii, acolo unde deficitul de forta de munca ajunge la 500. 000 de persoane, informeaza un comunicat al Asociatiei Romane a Constructorilor de Autostrazi ARCA).

Franta se revolta din cauza pandemiei: Ca idiotii?. Roxana Maracineanu, atacata virulent

Incepand de maine, Franta va relaxa si mai mult restrictiile, dupa ce, oricum, facuse pasi importanti in aceasta directie, inca de la 11 mai. Chiar si asa, strategia adoptata are multi critici.

Digi24: Ce s-a intamplat cu unul dintre medicii chinezi care s-a innegrit din cauza tratamentului pentru Covid-19

Hu Weifeng, urologist la Spitalul Central din Wuhan si printre primii medici din China care au diagnosticat si tratat COVID-19, a murit marti dimineata la varsta de 43 de ani, relateaza BBC. Yi Fan s-a vindecat si a fost externat.

Trump sustine ca s-a dus in buncarul de la Casa Alba doar intr-o inspectie, nu din cauza protestelor

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie.

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )