Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din trei romani castiga mai putini bani decat inainte de pandemie

Antena3 Antena3,
Unul din trei romani castiga mai putini bani decat inainte de pandemie

Peste un sfert dintre romani castiga mai putini bani decat inainte de pandemie. continuă pe Antena3

Se dau 2.500 de lei pentru mii de romani: cine ia acum mai multi bani acasa si de ce

Din aprilie s-a stabilit ca statul va oferi un ajutor financiar de 2. 500 de lei pentru mai mult de 11. 000 de romani. Parlamentul a venit acum cu o veste si mai buna. Din 6 aprilie, medicii si.

Mai putini elevi intr-o clasa. Anisie: Nu vad posibil sa ne mai intoarcem in toamna in salile pline cu 30 si ceva de elevi

Numarul de elevi dintr-o clasa s-ar putea reduce in actualul context epidemiologic. nLa acest moment nu vad posibil sa ne mai intoarcem in toamna in salile de clasa pline cu 30 si ceva de elevi. Este clar ca trebuie sa luam masuri sa reducem numarul de copii din clasa, a declarat miercuri, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

P Mancatul pe timp de pandemie - 9 din 10 romani au gatit in timp ce numai 2 din 10 au comandat mancare

Peste 40% dintre romani au mancat mai multe fructe si legume in perioada pandemiei, conform unui sondaj efectuat de Upfield - producatorul brandurilor de margarina Rama si Becel - imediat dupa relaxarea restrictiilor din luna mai. Masurile de izolare impuse pentru a opri pandemia Covid-19 au intors romanii catre bucataria proprie. 92% dintre respondenti spun ca prefera gatitul in casa in timp ce 20% au ales sa comande mancare. Consumatorii spun ca nu intentioneaza sa-si schimbe obiceiurile alimentare in contextul actual.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )