Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cei mai multi romani vor sa munceasca de acasa si dupa ridicarea restrictiilor. Ce masuri de siguranta trebuie luate in birouri

Adevărul Adevărul,
Cei mai multi romani vor sa munceasca de acasa si dupa ridicarea restrictiilor. Ce masuri de siguranta trebuie luate in birouri

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, arata datele Colliers International. continuă pe Adevărul

Cei mai multi angajati vor sa lucreze de acasa si dupa relaxarea masurilor de restrictie - studiu

7 din 10 angajati romani isi doresc sa continue sa lucreze o buna parte din timp de acasa si dupa relaxarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului si iesirea din starea de urgenta, potrivit unui studiu realizat de Colliers International.

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Andi Varga, fosta presedinta a Consiliului Judetean al Elevilor Satu Mare: Cei mai multi vrem sa sustinem examenele

Andi Varga, eleva, fosta presedinta a Consiliului Judetean al Elevilor Satu Mare, ofera pe Facebook un punct de vedere al elevilor, vizavi de realuarea cursurilor scolare pentru elevii din clasele terminale.

Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti.

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi din regiunea Moldovei, arestat dupa ce a batut un cioban, care a murit in urma agresiunii

Unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, Ioan Tibireac, vicepresedintele Asociatiei OvisMold, a fost arestat preventiv fiind acuzat ca a aplicat o corectie fizica unui cioban, in urma careia victima a murit dupa mai multe luni de suferinta.

Comisarul-sef Costel Chirica, unul dintre cei mai buni judiciaristi, numit inspector-sef la IPJ Calarasi

IPJ Calarasi are o noua conducere. Comisarul sef de politie Costel Chirica, unul dintre cei mai buni anchetatori pe linie judiciara din judetul Calarasi, a fost numit inspector-sef pentru urmatoarele 6 luni, dupa ce comisarul-sef Marian Iorgaactualul inspector sef) a fost imputernicit sa conduca IPJ Prahova.

Cetatenii tarilor puternic afectate de Covid-19, cei mai critici fata de lideri Cine sunt cei mai multumiti (sondaj)

Cetatenii tarilor cel mai puternic afectate de pandemia de Covid-19 sunt de asemenea, in general, cei mai pesimisti si mai putin satisfacuti de actiunile guvernelor lor in combaterea crizei sanitare, releva rezultatele unei anchete internationale publicate sambata, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.

Cateva aspecte statistice privind munca la romani, de Ziua Internationala a Muncii

De 1 Mai Ziua Internationala a Muncii, cei mai multi dintre romani obisnuiau sa iasa la iarba verde, undeva la marginea padurii sau pe litoral, cu gratare fumegande, pline cu traditionalii mititei, fleici si bere dupa pofta fiecaruia.

Ce se intampla cu nuntile in Romania, dupa 15 mai: Marcel Vela avertizeaza

Cei mai multi romani si-au anulat nuntile programate pe perioada starii de urgenta, dar si in lunile ulterioare. Daca vrei totusi sa te casatoresti, Vela are cateva avertismente. La.

inca 9 romani infectati cu coronavirus au murit. Cei mai multi erau din Suceava. Bilantul epidemiei a ajuns la 726 decese

UPDATE, 1 mai, ora 10. 30: inca trei victime ale epidemiei de coronavirus au fost raportate vineri dimineata. Sunt pacienti din judetele Prahova, Suceava si Vrancea, cu varste de 68,84, respectiv 62 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )