Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum isi va reveni Economia: U, V, W sau L - cel mai bun si cel mai rau scenariu

Hotnews Hotnews,
 Cum isi va reveni Economia: U, V, W sau L - cel mai bun si cel mai rau scenariu

Toate curbele urmeaza aceeasi tendinta pentru moment: o scadere brusca a cresterii economice globale de la aparitia coronavirusului in China la mijlocul lunii ianuarie. Cum se va recupera sau nu) Economia dupa ceea ce FMI prezinta ca fiind cea mai grava recesiune de la Marea Depresiune de dupa 1929?. continuă pe Hotnews

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cel mai bun prieten

Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau -Acum e.

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB.

CEL MAI SEMNIFICATIV SI ABRUPT DECLIN AL PIETEI MUNCII AMERICANE DE LA MAREA DEPRESIUNE Coronavirusul duce la pierderea a peste 20 de milioane de locuri de munca in Statele Unite

Circa 20,5 milioane de americani si-au pierdut locul de munca in luna aprilie, cel mai semnificativ si abrupt declin al pietei muncii americane de la Marea Depresiune sI pana acum si cel mai puternic semn de pana acum al modului in care pandemia de coronavirus a lovit cea mai puternica economie a lumii, potrivit Reuters.

Investitiile chineze in Statele Unite au ajuns la cel mai scazut nivel de la criza financiara

Investitiile chineze in Statele Unite au scazut la 5 miliarde de dolari in 2019, ajungand la cel mai scazut nivel de la criza financiara din urma cu mai bine de 10 ani, potrivit unei analize a U. -China Investment Project, relateaza Reuters.

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Ludovic Orban: Cel mai probabil nu vom putea da amenzi

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile nu s-au decis inca in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta, incepand cu 15 mai. Cu toate acestea, Nelu Tataru a sustinut azi ca declaratia va fi verbala, doar pentru deplasarile in afara localitatii.

Europa, intre democratia imperfecta din SUA si dictatura perfecta din China. Cel mai influent manager de presa din UE, despre noua ordine mondiala si alianta care va decide viitorul europenilor

Odata ce un tratament pentru coronavirus va fi gasit, dezbaterile despre inchiderea economiilor si relaxarea restrictiilor vor fi incetat, iar recesiunea va pierde din elan, nimic mai putin decat ordinea lumii va.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )