Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se reiau zborurile din 15 mai? Ce prevede proiectul pus de MAI in dezbatere publica

Adevărul Adevărul,
Se reiau zborurile din 15 mai? Ce prevede proiectul pus de MAI in dezbatere publica

Zborurile din Romania catre si dinspre tarile din rosie a pandemiei de COVID-19 vor ramane suspendate si dupa 15 mai, propune Ministerul Afacerilor Interne in proiectul privind masurile de combatare a raspandirii coronavirusului. Masurile sunt puse in dezbatere publica, iar decizia finala urmeaza a fi luata saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Cum vom merge din 15 mai la frizerie sau coafor. Regulile propuse de INSP

Accesul in saloanele de ingrijire personala va fi permis, din 15 mai, doar in baza unei programari prealabile si dupa verificarea temperaturii, potrivit unui set de masuri pus in dezbatere publica, sambata, de Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Masca de protectie, obligatorie din 15 mai in spatiile publice inchise, magazine, transport in comun si la locul de munca

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie din 15 mai in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca, potrivit proiectului MAI privind masurile valabile odata cu intrarea in stare de alerta.

Masca de protectie, obligatorie din 15 mai in spatiile publice inchise, magazine, transport in comun si la locul de munca

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie din 15 mai in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca, potrivit unui proiect al MAI privind masurile valabile odata cu intrarea in stare de alerta.

Proiect MAI: Motivele pentru care deplasarile in afara localitatilor vor fi permise din 15 mai Mall-urile si restaurantele raman inchise. DOCUMENT

Ministerul Afacerilor Interne propune, pentru perioada starii de alerta incepand cu 15 mai, mentinerea interdictiei de a parasi localitatea, insa cu cateva exceptii. Astfel, romanii se pot deplasa intre localitati pentru asistenta medicala, activitati recreativ-sportive, participarea la evenimente familiale si achizitia de autoturisme sau efectuarea ITP sau operatiunilor de tip service.

INSP a prezentat propunerile de masuri aplicabile din 15 mai, cand starea de urgenta va fi inlocuita de starea de alerta. Prevederi pentru biserici, hoteluri, angajatori, angajati, elevi si centre de ingrijire (DOCUMENT)

Institutul National de Sanatate Publica a prezentat propunerile de masuri, ce ar putea fi aplicate din 15 mai, cand starea de urgenta din Romania va fi inlocuita de starea de alerta. Documentul publicat de.

INSP a prezentat propunerile de masuri aplicabile din 15 mai, cand starea de urgenta va fi inlocuita de starea de alerta. Prevederi pentru biserici, scoli, hoteluri, angajatori, angajati si saloanele de ingrijire (DOCUMENT)

Institutul National de Sanatate Publica a prezentat propunerile de masuri, ce ar putea fi aplicate din 15 mai, cand starea de urgenta din Romania va fi inlocuita de starea de alerta. Documentul publicat de.

Marcel Vela: Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea fi publicate pe site-ul MAI in aceasta seara

Noile reguli care se vor aplica din 15 mai ar putea sa fie publicate pe site-ul MAI in aceasta seara.

Cum vom merge la dentist din 15 mai. Masuri speciale pentru cabinetele de stomatologie. Bolnavii de COVID-19 vor avea cabinete dedicate

Cabinetele de stomatologie se redeshid din 15 mai, dar vor functiona dupa reguli stricte. Pacientii cu COVID-19 vor putea merge la dentist doar la cabinete special desemnate de catre autoritati. Masurile sunt prezentate in documentul pus in dezbatere publica de INSP.

Reguli pentru transportul in comun, din 15 mai: calatorii vor purta obligatoriu masti. Ce se intampla la metrou

Utilizarea transportului in comun, din 15 mai, va presupune purtarea, in mod obligatoriu, a mastilor medicale sau non-mnedicale care acopera gura si nasul. Numprul maxim de pasageri va fi limitat la cel mult jumatate din capacitatea maxima de transport a autovehiculului. Acestea sunt doar doua dintre recomandarile Institutului de Sanatate Publica pentru domeniul transporturi.

Cum se va putea intra in biserica, din 15 mai: acces limitat si doar cu masca de protectie Slujbe doar in aer liber

Accesul in lacasurile de cult va fi permis limitat,din 15 mai, cu respectarea unei suprafete de 8mp pentru o persoana, iar enoriasii si preotii trebuie sa poarte masti de protectie, potrivit propunerilor puse in dezbatere publica de Institutul National de Sanatate Publica. Numarul maxim de participati la nunti, botezuri si inmormantari, permis incepand cu 15 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )