Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari doresc majorarea plafonului pentru Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari doresc majorarea plafonului pentru Prima Casa

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania spera ca proiectul programului Prima Casa, trimis spre finalizare la Camera Deputatilor, sa obtina o majorarea a plafonului de achizitie de 66,500 euro, a declarat vineri secretarul-general al ADIR, Bogdan Cosmin Ivan, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima Casa. Dezvoltatorii imobiliari cer majorarea plafonului

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania - URBANIS ADIR) au cerut autoritatilor sa majoreze plafonul de achizitie a locuintelor ce pot fi luate prin programul Prima Casa. Proiectul se afla in prezent la Camera Deputatilor.

Fitch: Clubul tarilor cu rating AAA, posibil sa creasca pentru prima oara intr-un deceniu

Agentia de evaluare financiara Fitch a anuntat ieri ca numarul tarilor care beneficiaza de ratingul de top AAA ar putea creste anul viitor, pentru prima data in aproape un deceniu, atat Austria, cat si Finlanda putand beneficia de o posibila revizuire in crestere a calificativelor, trans and 172;mite Reuters, confrom Agerpres.

Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta a devenit mama, pentru prima data, in septembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )