Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard pentru Romania si Croatia: E un lucru cunoscut ca bancnotele contribuie la raspandirea bacteriilor!

Adevărul Adevărul,
Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard pentru Romania si Croatia: E un lucru cunoscut ca bancnotele contribuie la raspandirea bacteriilor!

De ce trebuie sa platim in aceste zile, in care ne confruntam cu pandemia mai mult ca oricand, cu cardul decat sa apelam la cash? De ce un card e mult mai sigur azi decat era in urma cu cativa ani sau de ce nu trebuie sa ne stresam foarte tare cu ideea ca printre lucrurile pe care e musai sa le dezinfectam se numara si cardul nostru bancar. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

VARUJAN VOSGANIAN: Prognoza Comisiei Europene pentru Romania in 2020 este din cale-afara de alarmanta

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat, miercuri, ca, din perspectiva recesiunii si a dezechilibrelor bugetare, Romania pare a fi economia cea mai afectata din UE, prognoza Comisiei Europene pentru tara noastra in anul 2020 fiind din cale-afara de alarmanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )