Libnet.ro
UNICEF

21:30

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A TRANSMIS: Piata de capital are potentialul sa fie motorul inteligent de crestere a tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A TRANSMIS: Piata de capital are potentialul sa fie motorul inteligent de crestere a tarii

Prin piata de capital se poate dezvolta capitalismul modern din zilele noastre si tot piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent prin care tara noastra poate sa creasca spectaculos, a transmis presedintele Klaus Iohannis, in mesajul sau citit de Cosmin Marinescu, consilier prezidential. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis: Noi vrem sa dezvoltam Aeroportul International, dar pentru asta e nevoie sa poti ajunge in aeroport in conditii foarte bune si predictibile. Legatura Gara de Nord Otopeni este absolut esentiala (VIDEO)

UPDATE, 21 septembrie, ora 13. 13 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut odeclaratie de presa, luni, dupa deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord Aeroportul.

Gest puternic. Klaus Iohannis si presedintii din Lituania si Polonia semneaza o propunere pentru un Belarus democratic

Presedintele Klaus Iohannis si omologii sai din Lituania si Polonia semneaza o propunere pentru un Belarus democratic in care isi exprima vointa de a sustine poporul Belarusului in construirea unui parcurs democratic, printr-o conducere de stat aleasa democratic, o societate civila libera, prin economie de piata si prin statul de drept si isi ofera expertiza si know-how-ul pentru parcursul de reforme politice si economice.

Klaus Iohannis testeaza luni linia ferata spre Otopeni, cu o Sageata Albastra

Presedintele Klaus Iohannis va testa luni linia de cale ferata Gara de Nord Aeroportul Otopeni. Presedintele va parcurge acest traseu cu un tren care apartine CFR Calatori, respectiv cu o Sageata Albastra, scrie Club Feroviar.

Klaus Iohannis a decorat compania Continental Automotive: Pentru o crestere economica sustenabila avem nevoie de o tehnologie prietenoasa cu mediul si sigura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, marti, sediul Continental Automotive din Timisoara, companie careia i-a acordat o decoratie pentru performantele deosebite si rezultatele obtinute. in discursul pe ca.

Klaus Iohannis: Este imperativ sa tinem la distanta capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni un semnal de alarma legat de necesitatea de a evita capcanele populismului bugetar, de care Parlamentul abunda in aceasta perioada, in ciuda oricaror evidente economice si financiare, in mesajul prezentat de consilierul prezidential Cosmin Marinescu la evenimentul Moment istoric: Romania emergenta, organizat de Bursa de Valori Bucuresti.

Klaus Iohannis participa la testarea trenului pe conexiunea feroviara Gara de Nord - Aeroport Henri Coanda

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord - Aeroport Henri Coanda .

Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze linia feroviara dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, luni, sa testeze cum se circula cu trenul de la Gara de Nord pana la Aeroportul International Henri Coanda, potrivit unor surse politice. Testele pe calea ferata care.

Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni. Ce a putut sa spuna fix cand trenul a iesit din gara

Astazi a fost testata de catre Klaus Iohannis legatura feroviara de la Gara de Nord la Aeroportul Henri Coanda. Este prima linie ferata construita de la zero, dupa 1989. Ministrul Transporturilor a declarat ca este absolut esentiala. Klaus Iohannis a mers cu trenul la Otopeni Klaus Iohannis a testat astazi prima cale ferata construita de .

Klaus Iohannis: Solutia impotriva populismului financiar este educatia economica sanatoasa

Klaus Iohannis a atras atentia ca masurile economice populiste, adoptate electoral inaintea alegeril.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )