Libnet.ro
UNICEF

18:30

Companiile din Romania vor deconta testarea epidemiologica si vaccinarea anti COVID-19. Cate firme vor acorda bani angajatilor aflati in telemunca

Adevărul Adevărul,
Companiile din Romania vor deconta testarea epidemiologica si vaccinarea anti COVID-19. Cate firme vor acorda bani angajatilor aflati in telemunca

Aproximativ 80% dintre companiile din tara noastra vor deconta testarea epidemiologica si vaccinarea anti COVID-19, arata datele sondajului HR Barometru realizat de PwC Romania. continuă pe Adevărul

Vaccinarea profesorilor din Romania, subiect de dezbateri aprinse: ce se intampla de saptamana asta

Desfasurarea cursurilor in scolile din Romania continua sa fie una problematica, iar o parte din dificultati provin din reticenta cadrelor didactice de a se vaccina, dar si din.

Anul 2021, marcat de concedieri masive. 60.000 de firme din Romania se vor restructura

Circa 60. 000 de firme se vor afla sub semnul restructurarii, in acest an am putea inregistra un nivel al insolventelor similar cu cel inregistrat in urma cu zece ani, se arata intr-o anaoliza realizata de Sierra Quadrant.

Efectul opririi Termocentralei Mintia: Aproape toate scolile din Deva vor trece la cursurile online din cauza ca nu mai au caldura

Aproape toate scolile din Deva vor trece, de luni, la varianta cursurilor online din cauza ca nu mai pot asigura caldura in salile de clasa, dupa ce Termocentrala Mintia s-a oprit vineri pentru ca nu mai are carbune.

O vedeta din Romania este insarcinata. Anuntul cuplului celebru de la noi din tara

O noua vedeta din tara noastra este insarcinata cu primul copil! Ea a anuntat pe retelele de socializare ca urmeaza sa devina mamica pentru prima data. O vedeta din Romania este insarcinata Larisa Udila este una dintre cele mai frumoase vedete din tara noastra. Ea s-a facut cunoscuta publicului larg la emisiunea Bravo, ai Stil, .

O actrita din Romania, mama pentru a doua oara. Veste superba la inceput de an

O iubita actrita din Romania a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta le-a dat vestea cea mare fanilor care s-au grabit sa o felicite pentru evenimentul deosebit de frumos din viata sa. A devenit mama pentru a doua oara! O actrita cunoscuta e in culmea fericirii Sarbatoare mare in familia Ecaterinei Ladin, dupa ce .

Cauza mortii singurei girafe din Romania. Gina a murit pe 10 februarie, dar s-a aflat abia aseara

A murit girafa Gina, de la Gradina Zoologica Mures. Chiar daca asta s-a intamplat in data de 10 februarie anul curent, incidentul a fost anuntat joi, dupa ce au venit analizele. Cauza mortii singurei girafe din Romania Girafa Gina avea varsta de 10 ani. Ea fusese adusa in anul 2015 din Gradina Zoologica din Roma.

Toti soferii din Romania sunt afectati la buzunare: cand se scumpeste RCA si cu cat

In acest an, soferii de autoturisme din Romania au parte de doua schimbari importante, o veste buna si o veste proasta. Partea buna este decontarea directa, partea trista este cresterea.

A.S.F. a amanat cu un an obligativitatea aplicarii ESEF pentru emitentii listati pe piata reglementata din Romania

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis exercitarea optiunii de amanare a aplicarii ESEF European Single Electronic Format) si a dispus publicarea in procedura de consultare publica, pentru un termen de 10 zile, a unui proiect de regulament privind obligatia de intocmire de catre emitentii, ale caror valori mobiliare sunt admise la tranzactionare pe o piata reglementata, a rapoartelor financiare anuale in formatul de raportare electronic unic insotit de referatul de aprobare. De asemenea, Consiliul A. a hotarat notificarea Comisiei Europene cu privire la intentia de amanare cu un an a obligativitatii aplicarii ESEF pentru emitentii listati pe piata reglementata din Romania, conform unui comunicat remis redactiei.

Theodor Stolojan: Trebuie sa ne gandim serios ce vrem sa facem cu sistemul de impozite si taxe din Romania, care e total departat de ce inseamna in Uniunea Europeana

Liberalul Theodor Stolojan sustine ca in Romania cheltuielile cu salariile din sistemul bugetar si cu asistenta sociala sunt mari in raport cu veniturile colectate din impozite si taxe. El afirma ca guvernantii vor trebui sa se gandeasca in viitor la majorari de taxe si impozite sau la introducerea unei forme de coplata pentru unele servicii sociale si culturale.

Cimpeanu: 60.000 angajati din invatamant vor sa se vaccineze in urmatoarea saptamana in centrele cu echipe mobile

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca 60 de mii de angajati din invatamant doresc sa se vaccineze prioritar in urmatoarea saptamana in centre cu echipe mobile care se vor organiza in fiecare judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )