Libnet.ro
UNICEF

11:01

DE LA INREGISTRAREA MINIMELOR DIN MARTIE, PE FONDUL COVID 19, SI PANA LA FINALUL LUNII MAI Actiunile TeraPlast - randament de 26,8%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA INREGISTRAREA MINIMELOR DIN MARTIE, PE FONDUL COVID 19, SI PANA LA FINALUL LUNII MAI Actiunile TeraPlast - randament de 26,8%

Impulsionate de perspectiva majorarii de capital prin emisiune de titluri noi si de achizitiile fondurilor private de pensii Pilon II, actiunile TeraPlast TRP) au consemnat un randament de 26,8% in perioada martie-mai 2020. TeraPlast este cea mai recenta companie introdusa in componenta indicelui BET. continuă pe Ziarul Bursa

DE LA INREGISTRAREA MINIMELOR DIN MARTIE, PE FONDUL COVID 19, SI PANA LA FINALUL LUNII MAI Actiunile TeraPlast - randament de 26,8%

Impulsionate de perspectiva majorarii de capital prin emisiune de titluri noi si de achizitiile fondurilor private de pensii Pilon II, actiunile TeraPlast TRP) au consemnat un randament de 26,8% in perioada martie-mai 2020.

MAE: Un roman, muncitor sezonier la o ferma din Bavaria, confirmat cu COVID 19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca un roman, muncitor sezonier la o ferma din Bavaria, Germania, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta este internat in spital, starea lui de sanatate fiind buna, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii Violeta Alexandru anunta pe 20 mai ca in cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de muncaUn muncitor roman de la abatoarele din Birkenfeld, Germania, a decedat Romanul fusese testat negativ de doua oriVioleta Alexandru: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca .

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Alegeri SUA 2020. Democratii, chemati la vot in opt state in plina pandemie de covid-19 si dupa o saptamana de proteste

Alegatori din opt state americane si Districtul Columbia voteaza marti in alegerile primare - in cadrul celui mai important test de pana in prezent al capacitatii autortitatilor de a face fata unui aflux de voturi prin corespondenta si de a gestiona riscurile sanitare pe care le implica epidemia covid-19 in sectiile de votare, relateaza Reuters.

Peste 700 de misiuni ale politiei pentru combaterea raspandirii Covid-19

Institutia Prefectului informeaza ca in ultimele 24 de ore, angajati ai Politiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si Politiei Locale au participat la mai multe actiuni pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul COVID-19 in judetul Mehedinti.

ONU: China si alte tari din Asia si-au inasprit cenzura in contextul pandemiei de covid-19

China si alte tari din Asia, precum Cambodgia si Filipine, si-au inasprit cenzura in timpul pandemiei de covid-19, boala provocata de noul coronavirus, semnaleaza inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet.

Lumea a devenit mai periculoasa dupa COVID-19: este momentul pentru intarirea apararii europene

Pandemia de COVID-19 lasa in urma probleme majore, doua dintre cele mai evidente fiind sistemele sanitare slabite si criza economica poate chiar mai grava decat cea din 2008, cu efecte si mai profunde pentru intreaga societate.

Aplicatia Immuni pentru depistarea COVID-19, lansata luni in patru regiuni italiene (presa)

Celebra App Immuni isi va face debutul luni dupa-amiaza pe smartphone-urile a milioane de italieni, oferind posibilitatea de a urmari contactele celor infectati cu COVID-19. Chiar daca unii politicieni din Forza Italia denunta ca sunt deja sub observatia aplicatiei, descarcata personal de pe sistemul lor Android, soneria va suna dupa pranz in cele patru regiuni care se preteaza sa o experimenteze in faza initiala: Liguria, Marche, Abruzzo si Puglia, scrie La Stampa, citata de Rador. Guvernatorul Regiunii Puglia, Michele Emiliano, a explicat ca acum trebuie sa intelegem cum sa punem imediat in carantina eventualele persoane infectate si contactele lor apropiate. Aplicatia Immuni serveste in acest scop. Daca cineva soseste in Puglia, am putea sa-i cerem amabilitatea, nu obligatia, de a-si raporta propria prezenta si sa isi aminteasca cu cine a intrat in contact.

Papa Francisc, ingrijorat de indigenii din Amazonia din cauza covid-19

Papa Francisc se declara ingrijorat cu privire la popoarele indigene din Amazonia, deosebit de vulnerabile in fata pandemiei covid-19, la finalul primei sale rugaciuni duminicale oficiate - pentru prima oara dupa aproape luni - in fata unor credinciosi reuniti in Piata Sfantul Petru, relateaza AFP.

Digisport: Cum a reusit o tara cu 95 de milioane de locuitori sa inregistreze numai 328 de cazuri de COVID-19 si 0 morti

Chiar daca are o populatie de 95. 54 de milioane de locuitori si este o tara destul de saraca, Vietnamul nu a raportat niciun deces cauzat de COVID-19. in aceste conditii, fotbalul s-a reluat la inceputul saptamanii in Vietnam, cu meciurile de Cupa. Pe 5 iunie se va relua si campionatul, intrerupt in martie, dupa a doua etapa.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )