Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motivele pentru care romanii aleg o cariera in IT: Atractivitate, siguranta si salarii mari

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care romanii aleg o cariera in IT: Atractivitate, siguranta si salarii mari

In 2019, Romania se confrunta cu un deficit de peste 15. 000 de profesionisti in domeniul ITC. Odata cu pandemia Covid-19, s-a inregistrat o crestere semnificativa a ratei somajului, dar si intensificarea digitalizarii si joburilor asociate acesteia, factori ce fac din detinerea de abilitati in domeniu un avantaj profesional foarte cautat. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta, atragand atentia ca aceasta este cea mai sigura cale pentru a va.

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din diaspora se pot inscrie pentru votul prin corespondenta la parlamentare: E cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face apel la romanii din strainatate sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, termenul expirand in 21 septembrie. El spune ca este cea mai sigura cale pentru protejarea sanatatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Pana acum, 24. 732 de romani s-au inscris pentru votul prin corespondenta, iar 3. 939 pentru votul la urne.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )