Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vanzarile de apartamente cresc exploziv in pandemie. in ce cartiere din Bucuresti se construiesc cele mai multe imobile

B1 B1,
Vanzarile de apartamente cresc exploziv in pandemie. in ce cartiere din Bucuresti se construiesc cele mai multe imobile

In ciuda pandemiei de COVID-19 si a prognozelor pesimiste din primavara, domeniul imobiliar continua sa se mentina la nivel inalt. Santierele au continuat sa functioneze, iar mii de imobile isi vor primi no. continuă pe B1

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Autoritatile, in alerta! Se intampla la toate cresele din Bucuresti dupa descoperirea unui focar de infectie

Anuntul trist al diminetii vine din partea primarului Sectorului 6, care a anuntat depistarea mai multor cazuri de COVID-19 intr-o cresa din sector. in urma controalelor efectuate, Ciprian Ciucu, a convocat imediat Consiliul Local pentru Situatii de Urgenta, luand decizia de a inchide cresa cu pricina. Masuri stricte se vor lua, de asemenea, in toate .

Explozie intr-un bloc din Bucuresti. Un mort si mai multi raniti. Zeci de locatari evacuati

O puternica explozie s-a produs luni dimineata intr-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului din Bucuresti. O persoana a murit, iar alte cateva zeci au fost evacuate de pompieri, anunta Mediafax.

Poluarea din Bucuresti nu pleaca nicaieri: scuza autoritatilor pentru dezastrul din weekend

Capitala Romaniei tinde sa fie cel mai periculos oras din Romania in care sa-ti petreci viata, iar cifrele inregistrate in weekend confirma dezastrul din Bucuresti. Aerul tinde sa.

Garda de Mediu a identificat un poluator important din Bucuresti

Garda Nationala de Mediu GNM) a identificat posibila sursa de poluare a aerului din Bucuresti, ceea.

FIREA: Ca primar general in functie, am semnat aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a semnat, in calitate de primar general in functie, aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti.

Cine a aprobat pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti. Precizarile Patriarhiei Romane

Pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti va avea loc de duminica pana marti, insa la eveniment vor lua parte doar credinciosii care au buletin de Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,.

Situatie ingrijratoare la Institutul Oncologic din Bucuresti. Bolnavii de cancer asteapta sa faca testul anti-Covid pe holuri, inainte de tratament

Situatie ingrijoratoare la Institutul Oncologic din Capitala. Oamenii stau intr-un spatiu inchis, in aglomeratie, pentru a li se face testul pentru coronavirus. Testul este obligatoriu inainte de.

STUDIU CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX Jumatate dintre angajatii din Bucuresti au continuat sa lucreze preponderent de acasa si dupa ridicarea starii de urgenta

Jumatate dintre angajatii care isi desfasoara in mod obisnuit activitatea in cladiri de birouri au continuat sa lucreze preponderent de acasa si dupa ridicarea starii de urgenta, in ciuda faptului ca, pe perioada verii, majoritatea companiilor au inceput sa isi readuca partial sau prin rotatie personalul in spatiile de birouri, asa cum reiese dintr-un studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox cu privire la metodele de lucru ale angajatilor din Romania pe perioada pandemiei Covid-19.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )