Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima finantare prin IMM Invest merge la o companie care se reorienteaza catre masti si combinezoane

Adevărul Adevărul,
Prima finantare prin IMM Invest merge la o companie care se reorienteaza catre masti si combinezoane

Primul credit acordat prin Programul IMM Invest Romania va merge la o companie din Ploiesti pentru a demara productia de masti si combinezoane de protectie. continuă pe Adevărul

Prima companie finantata prin IMM Invest: cat s-a imprumutat si ce va face cu banii

Guvernul le-a promis firmelor afectate de pandemie ca le va ajuta sa obtina credite garantate de stat. Programul se numeste IMM Invest, iar primii bani s-au acordat deja. Programul IMM Invest le.

Citu: Prima companie a luat credit prin IMM Invest VIDEO

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat marti ca exista deja o prima companie care a beneficiat .

Cum explica STS preluarea in dezvoltare si administrare a portalului IMM Invest, o solutie care a apartinut initial unei firme private

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat luni pentru HotNews. ro ca nu au existat conditii contractuale sau comerciale cu operatori economici, pentru preluarea in administrare, dezvoltare si gazduire web a portalului programului de creditare IMM Invest, avand in vedere ca dezvoltarea s-a realizat pe o noua platforma, diferita de cea dezvoltata initial. Noul portal a fost dezvoltat de STS, iar securitatea cibernetica a site-ului a fost testata impreuna cu SRI. Amintim ca portalul initial, care a picat chiar in ziua lansarii, a fost pus la dispozitie gratuit, pe perioada starii de urgenta, de firma ST Romania.

VIDEO IMM Invest in prima saptamana: Cum se pot rezolva anumite probleme. Portretul-robot al firmei cu sanse mari la finantare

Programul IMM Invest are o saptamana de inscrieri si zeci de mii de firme trimise la banci, sa fie analizate pentru a li se acorda sau nu creditul garantat de stat si cu dobanda partial subventionata. Codurile CAEN, lipsa firmei din baza de date, firme legate sau autonome - au fost anumite probleme constatate pana acum, iar consultantul Peter Nagy-Imecs ne-a oferit cateva solutii ce merita incercate in relatia cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM.

Analiza financiara. Ce firme au cerut sprijinul Guvernului pe vreme de pandemie, prin platforma IMM Invest

O analiza a primelor 15. 000 firme care s-au inregistrat pe site-ul IMM Invest in prima zi de la lansare arata profilul entitatilor care doresc sprijinul guvernamental. Sunt doua ramuri de activitate, in special, care solicita ajutorul Executivului.

TOP probleme la IMM Invest, cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari. Luni, 4 mai, de la ora 19.00, LIVE VIDEO pe StartupCafe si HotNews, deladistanta

O serie de antreprenori au reclamat ca au intampinat anumite probleme cand au incercat sa se inscrie in programul de creditare IMM Invest Romania 2020, prin care firmele mici si mijlocii pot obtine credite bancare garantate, cu dobanzi subventionate partial de stat. Luni, 4 mai, de la ora 19. 00, pe StartupCafe. ro si HotNews, vom discuta deladistanta cu Nagy-Imecs Peter, consultant pentru finantari, despre problemele cu care s-a confruntat.

IMM Invest: Peste 10.000 de firme au ales BT pentru creditare

Banca Transilvania a anuntat, marti, ca a facut un pas inainte in programul guvernamental IMM Invest pentru sustinerea antreprenorilor, prin semnarea Conventiei de Garantare si Plata a Granturilor cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM).

Peste 10 mii de IMM-uri au ales Banca Transilvania in programul IMM Invest Romania

Peste 10. 000 de IMM-uri au ales pana acum Banca Transilvania in programul IMM Invest Romania, iar plafonul bancii este de 3,4 miliarde de lei.

20.000 de cereri de la IMM Invest au fost trimise la banci

Peste 37. 000 de IMM-uri s-au inscris pana in acest moment pe portalul IMM Invest, iar 20. 139 de cere.

IMM Invest: Peste 20.000 de firme trimise deja la banci, pentru credite (FNGCIMM)

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM) a anuntat luni ca a terminat deja de prelucrat cererile de inscriere in programul IMM Invest Romania inregistrate pana pe 4 mai, un numar de 20. 139 de solicitari din partea firmelor fiind trimise deja la bancile partenere, spre a fi analizate pentru creditare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )