Libnet.ro
UNICEF

08:00

2019: Se schimba regulile la credite, inclusiv la Prima Casa

Adevărul Adevărul,
2019: Se schimba regulile la credite, inclusiv la Prima Casa

Daca te numeri printre cei care si-au pus in gand sa-si cumpere o casa in 2019, trebuie sa stii ca accesarea de credite este mai dificila, chiar si pentru programul Prima Casa. continuă pe Adevărul

PRIMA CASA 2019. Anuntul facut de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ce se intampla cu programul Prima casa in 2019? Anuntul ministrului Teodorovici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca programul Prima casa va continua si in 2019. Noi vom bugeta pentru anul viitor in continuare programul Prima casa pentru ca a fost foarte util in.

MINISTRUL FINANTELOR: Programul Prima casa va continua

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat ieri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor: Programul Prima casa va continua

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

PREMII-RECORD la Australian Open 2019: Cati bani poate castiga SIMONA HALEP daca ia prestigiosul trofeu

Australian Open a inceput neoficial de astazi, cu etapa calificarilor. Avem si noi emotiile noastre, pentru ca Simona Halep, liderul tenisului mondial feminin, va intra de pe tabloul principal al competitiei, si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )