Libnet.ro
UNICEF

12:15

Apartamente de vanzare in Bucuresti: Ce credite se pot lua prin programul Noua Casa. Garantia de la stat si avansul difera in functie de tipul de locuinta cumparata (P)

Antena3 Antena3,
Apartamente de vanzare in Bucuresti: Ce credite se pot lua prin programul Noua Casa. Garantia de la stat si avansul difera in functie de tipul de locuinta cumparata (P)

Programul Noua Casa ofera celor care vor sa-si cumpere o locuinta cu garantii de la stat doua variante de credit, precizeaza Fondul National de garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM). continuă pe Antena3

Asociatia Daruieste Viata si alte 130 de ONG-uri din domeniul medical cer Ministerului Fondurilor Europene sa le permita sa acceseze fonduri europene prin Programul Operational Sanatate

Asociatia Daruieste Viata, care construieste din donatii primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din Romania, si alte 130 de organizatii non-guvernamentale din domeniul medical cer Ministerului Fondurilor Europene sa includa ONG-urile pe lista entitatilor eligibile pentru accesarea fondurilor europene alocate Romaniei prin Programul Operational Sanatate 2021-2027. Este deja de notorietate ca organizatiile non-profit contribuie decisiv la schimbarea in fiecare zi a sistemului medical din Romania, depunand eforturi financiare, organizationale si umane deosebit de mari pentru dezvoltarea si construirea proiectelor in care milioane de oameni si de companii investesc bani, incredere si nadejde, arata cele 130 de ONG-uri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )