Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bancile dau mai greu credite. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Bancile dau mai greu credite. Care este motivul

Bancile au dat mai greu credite ipotecare si de consum populatiei, in primele trei luni ale acestui an, si au crescut si numarul de cereri de credit respinse, din cauza politicii BNR, a situatiei financiare a populatiei si a asteptarilor privind situatia economica, arata un sondaj realizat in randul bancilor de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

BAC 2019: Doi elevi, eliminati de la proba orala de Limba si Literatura Romana. Care este motivul

Elevii claselor a XII-a au dat startul probelor examenului maturitatii. Din pacate, doi dintre acestia pare ca s-au impotmolit exact la primul pas, fiind eliminati de la competenta lingvistica la Limba si Literatura Romana de ieri, 3 iunie. De ce au trebuit sa paraseasca de urgenta sala? Doi elevi, eliminati de la prima proba a [] .

Ce inseamna scutirea de impozit a IT-istilor. Care este justificarea acestei masuri

Scutirea de impozit a IT-istilor a devenit un fel de Mar al Discordiei dupa ce Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca nu i se pare normal ca persoanele din sectorul IT sa fie scutite de taxele pe venit. Realitatea este, insa, mai complexa, iar aceasta asa-zisa scutire dateaza inca de pe vremea lui Ion [] .

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

Roger Federer, dupa ce Thiem a fost scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams: ii inteleg frustrarea. Cel care este inca in turneu are prioritate

Roger Federer a vorbit despre situatia care l-a deranjat pe Dominic Thiem la Roland Garros, acesta fiind scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams. Campionul elvetian a declarat ca ii intelege frustrarea lui Thiem, precizand ca cel care se afla inca in turneu are prioritate sa mearga la conferinta de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )