Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCR acorda de astazi credite Noua Casa. Simulare: Cat vei plati rata

Adevărul Adevărul,
BCR acorda de astazi credite Noua Casa. Simulare: Cat vei plati rata

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului. continuă pe Adevărul

BCR primeste incepand de joi cereri pentru Noua Casa. Vezi cat vei avea rata, dupa calculele bancii

Banca Comerciala Romana BCR) primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului, transmit reprezentantii institutiei de credit. Suma maxima care poate fi obtinuta poate ajunge la 119. 000 euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani. Creditele Noua Casa BCR se acorda in limita plafonului disponibil alocat la inceputul anului.

Ce salariu trebuie sa ai pentru a lua credit prin programul Noua Casa si cat dai la final bancii inapoi

In caz ca va ganditi sa aplicati pentru programul Noua Casa, bancile vin cu oferte clare pentru toti cei care isi doresc o locuinta.

BCR va acorda credite de peste 900 miloane de lei prin plafonul alocat in cadrul programului Noua Casa

Banca Comerciala Romana BCR) anunta ca primeste, incepand de astazi, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, pentru care ofera o dobanda de 2% + IRCC, avans de minimum 5% si comision 0 pentru analiza dosarului.

ING Bank Romania se alatura programului Noua Casa

Persoanele care doresc sa achizitioneze o proprietate prin intermediul programului 039;039;Noua Casa039;039; pot aplica incepand de saptamana aceasta la ING Bank Romania, a anuntat banca.

Noua Casa vs. Prima Casa. Principalele diferente dintre cele doua programe de sprijinire a pietei imobiliare

Guvernul condus de catre Ludovic Orban a reinventat programul Prima Casa. Noul program se numeste Noua Casa si vine cu schimbari semnficative. Prima diferenta se refera la suma pentru care se.

Programul Noua Casa 2020. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai pentru credit la banca

Programul Noua Casa 2020 a inceput de pe 15 august, iar bancile au deja oferte tentante pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Iata care este salariul minim pe care trebuie sa il ai pentru credit! Noua Casa 2020 a inceput pe 15 august Dupa ani de zile in care romanii si-au putut .

Efectele programului Noua Casa asupra pietei imobiliare. Temerile economistilor: creste pretul apartamentelor noi?

Programul Prima casa a fost modificat radical, devenind acum Noua casa, printre principalele schimbari aduse figurand majorarea plafonului pentru creditele pentru achizitia de locuinte noi de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )