Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCR, profit net de peste un miliard de lei (218,2 milioane EUR) dupa primele noua luni

Hotnews Hotnews,
 BCR, profit net de peste un miliard de lei (218,2 milioane EUR) dupa primele noua luni

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut in primele noua luni ale lui 2018 un profit net de 1. 015,2 milioane RON 218,2 milioane EUR), au anuntat vineri reprezentantii bancii. Creditele noi generate de banca in moneda locala persoanelor fizice si microintreprinderilor a fost de circa 6,3 miliarde lei in primele noua luni, pe baza cresterii cu 46% a creditului de nevoi personale Divers si o crestere de patru ori a vanzarilor pentru creditul standard imobiliar Casa Mea. BCR si-a consolidat pozitia de lider si principal partener bancar pentru romanii care vor sa-si cumpere o casa, cu peste 22% din piata creditarii imobiliare din Romania credite noi generate). continuă pe Hotnews

Grupul Garanti Romania a raportat la 9 luni un profit net de 133 milioane lei, in crestere cu 7%

Grupul Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net consolidat de 133 milioane lei, in crestere cu circa 7% fata de perioada similara din 2017,.

BCR a obtinut un profit net de un miliard de lei in primele noua luni, in crestere cu peste 80% fata de noua luni din 2017

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primele noua luni ale cestui an, un profit net de 1,015 miliarde de lei 218,2 milioane de euro), aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-a situat la aproape 560 de milioane de lei 123.

Grupul Garanti - profit net in crestere cu peste 7%

Garanti Bank - crestere de 9,5% a profitului Grupul Garanti Romania, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net consolidat de 133 milioane lei, in crestere cu peste 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, precum si venituri nete consolidate de 426 milioane lei. in perioada ianuarie-septembrie, Grupul a realizat o crestere de 11% a volumului total de active, care depaseste, in prezent, 12 miliarde lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )