Libnet.ro
UNICEF

10:30

DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. Potrivit documentului, Teodorovici arata ca banii prevazuti pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienti. Ministrul Finantelor reaminteste obligatia ordonatorilor principali de credite de a se incadra in cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar insemna fie o restructurare de personal fie o reducere corspunzatoare a salariilor. in final, ministrul roaga Ministerul Muncii sa i se comunice saptamanal masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal prevazute. continuă pe Hotnews

Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale (FOTO)

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere, in mod expres, reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi.

VLAD ALEXANDRESCU, SENATOR USR: Guvernul PSD-ALDE pregateste concedieri si taierea salariilor din sectorul public

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, a postat astazi pe pagina personala de Facebook un document care arata ca Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale.

Teodorovici reactioneaza la acuzatia ca Guvernul pregateste concedieri si taierea salariilor in sectorul public: Avem bani, dar daca sunt cheltuieli care pot fi ajustate, de ce sa nu se faca acest lucru? (VIDEO)

Cineva incearca intr-un mod jalnic sa aduca aceasta discutie pe tapet - asa a reactionat Eugen Teodorovici, intrebat daca Ministerul Finantelor a trimis tuturor institutiilor publice o notificare prin care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )